Brugervenligt og intuitivt webdesign holder de besøgende hos jer

Kan jeres besøgende ikke finde rundt på eller finde ud af funktionerne på jeres webshop eller hjemmeside, finder de hurtigt hen til en af jeres konkurrenters sider i søgeresultaterne. Derfor er det vigtigt, at opbygningen og navigationen altid er brugervenlig og intuitiv!

Amerikanske brugervenlighedsundersøgelser viser, at de besøgende maksimalt bruger 8 sekunder på at bestemme sig til, om de bliver på en webside eller går tilbage til søgeresultaterne igen.

Derfor skal jeres webshop eller hjemmeside have et brugervenligt og intuitivt design, der er nemt at få overblik over og let at finde rundt på. Faktisk bør den være så intuitiv for de besøgende, at de overhovedet ikke skal tænke over, hvordan siden fungerer.

Faktisk er der intet, der bør give dem grund til at begynde at tænke – hverken når det kommer til indhold, navigation eller design. For er der bare det mindste i vejen, fordufter de besøgende hurtigt igen!

Det skader både jeres omsætning og jeres placering i søgeresultaterne. For Google måler på, hvor længe folk bliver på siden – og kommer de hurtigt tilbage til Google igen, må jeres side jo ikke har givet dem svar på det, de søgte om. Så derfor skal den ikke ranke nær så højt på det pågældende søgeord længere!

Brugervenligt og intuitivt webdesign er standard hos os

Vælger du Eagle Media som samarbejdspartner, når jeres eksisterende webshop eller hjemmeside skal have nyt design, eller I skal have bygget en helt ny online tilstedeværelse, behøver du ikke spekulere over hverken brugervenlighed eller intuition.

For hos Eagle Media ved vi, hvor vigtig brugervenlighed er for konverteringsraten i jeres webshop og udbyttet af jeres online markedsføring på jeres hjemmeside. Vi er specialister i at udvikle brugervenlige og intuitive webdesigns, der er til at finde ud af og aktivt hjælper den besøgende videre til andre sider på jeres site, så I kan fastholde de besøgende længst muligt på siden.

Så vil I være sikker på at få et brugervenligt og intuitivt webdesign, så kontakt os i dag enten via formularen her på siden eller pr. mail eller telefon.