Det siger vores kunder om os

Jeg har brugt Eagle Media til at lave mange rettelser og tilføjelser på min webshop Faktorfobi, f.eks. har han udviklet min Ajax søgefunktion.
Det er sket flere gange, at jeg har haft en akut ting, der skulle rettes og dér har Eagle Media trådt til med lynhurtig assistance.
Der udover er det fantastisk at Kasper selv kan tænke sig frem til den mest hensigtsmæssige løsning, så man ikke skal sidde og bruge flere timer på at udpensle ting, som man synes er åbenlyse.
Jeg kan varmt anbefale Eagle Media til Shoporama udvikling og/eller frontend udvikling.
Anne Lønstrup

Faktorfobi.dk

Vi har brugt Eagle Media ved flere lejligheder og rigtigt mange af vores kunder benytter dem også. Vi har kun fået gode komplette løsninger retur og vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra de kunder, der benytter Eagle Media til både Shoporama udvikling og vedligeholdelse.
Eagle Media har desuden vist sig yderst fleksible og stået til rådighed med kort varsel for at løse hasteopgaver også om aftenen og i weekenden.
Eagle Media kan tænke selvstændigt, når der skal udtænkes den mest hensigtsmæssige løsning. Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker.
Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.
Morten Vadskær

ShopOrama.dk

Jeg har igennem årene brugt flere forskellige programmører til mine webshops, og efter mit skifte til Shoporama i  2015 fik jeg anbefalet at bruge Eagle Media.

De har kodet kforkage.dk fra bunden, og så har de udviklet det meste af koden på www.magnetz.dk m.fl.

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Eagle Media, og jeg har lært, at kode ikke bare er kode.

Eagle Media laver sit arbejde grundigt. Hvis man tager sig tid til at beskrive opgaverne grundigt, så er de hurtige til at få det effektueret.

Men ikke nok med det: De holder også øje med ens shops og siger til, hvis de mener, at noget skal optimeres. Så hvis du vil have tingene gjort ordentligt, så kan jeg anbefale dig at bruge Eagle Media.

Mia Nersting

Magnetz.dk & KforKage.dk

Har brugt Eagle Media til programmering og design af vores webshop.

Eagle Media er hurtig, arbejdsomme og altid lette at få fat på – alt sammen kvaliteter jeg sætter pris på da online handel kræver fleksibilitet og nogle gange akut brandslukning.

Derudover har Eagle Media fingeren på pulsen i forhold til tendenser indenfor e-handel hvilket gør det let at kommunikere ønsker om forbedringer og ændringer.

Silas Majgaard

Kukuk.dk

Eagle Media har altid svaret, når jeg selv kommer til kort ifb. udvikling af vores webshop barko.dk der ligger på ShopOrama.

De har sans for detaljerne, leverer hurtigt og så virker det bare, når Eagle Media giver en hånd med. De har min varmeste anbefaling.

Mikkel Tschentscher

Barko.dk

Vi har brugt Eagle Media til udvikling af forskellige beregnere til vores webshop. Inden vi fik udviklet beregnerne var det svært for vores kunder at gennemskue hvordan man skulle bestille sine varer. Beregnerne har gjort hverdagen  nemmere både for vores kunder og for os selv, samtidig bliver bestillingerne rigtige hver gang.

Kommunikationen med Kasper har været let og gnidningsfri på mail fra start til slut. Sidst men ikke mindst, prisen har også været i orden hver gang. Jeg vil helt sikkert kontakte Kasper fremover når vi støder på nye udfordringer.

Niels Andersen

Gulvlageret.dk

Fandt frem Eagle Media via Facebook, da vi ønskede nogen smårettelser til vores Smartweb webshop. Kasper fik hurtigt løst opgaven, på en stabil og professionel måde – Og til en super god pris.

En klar anbefaling herfra.

Mickey

Trailerfix.dk