Det rigtige webdesign betyder alt for oplevelsen af jeres hjemmeside

WireframeOrdentligt webdesign er nøglen til den gode brugeroplevelse. Med Eagle Media som samarbejdspartner, er I sikker på, at I får et webdesign, der både lever op til jeres krav og giver den bedste brugeroplevelse for de besøgende.

I kender sikkert godt de der hjemmesider, der ikke er til at finde ud af eller som ser helt forkerte ud, når de ses på en mobiltelefon. Sådan har jeres brugere det også, med den hjemmeside I har. Er siden ikke logisk opbygget eller forberedt til brug på mobile enheder, går der ikke længe, før de besøgende finder videre til konkurrenternes sider.

Responsivt webdesign er et must

For i dag foregår de fleste søgninger fra mobiltelefonen – og derfor er det et krav til alt webdesign, at det er optimeret til at blive læst på mobiltelefonen, uden at det går ud over den måde, siden ser ud på, når den bliver set på en computer.

Løsningen hedder responsivt webdesign, der automatisk tilpasser sig til den enhed, siden bliver set på. Det er standard for alle de webdesigns, vi leverer hos Eagle Media.

Webdesign skal vise, hvem I er

Samtidig er det vigtigt, at jeres webdesign viser, hvem I er og er til at genkende fra de fysiske løsninger, I bruger i dag til f.eks. facadeskilte, produktblade, brevpapir, fakturaer og visitkort. Ved at holde en ensartet grafisk profil på tværs af alle de medier, I anvender i kommunikationen med jeres kunder og til jeres markedsføring, sikrer I, at jeres kunder og potentielle kundeemner altid nemt kan genkende jer.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres eksisterende design og kan implementere dette som det er i dag eller tage de vigtigste elementer herfra og skabe et mere unikt udtryk til jeres webshop eller hjemmeside.

Har I ikke et design i dag, kan vi også skabe det sammen med jer, så I får en online tilstedeværelse på nettet, der giver et godt, visuelt indtryk af, hvem I er og hvad I står for.

Vi hjælper jer gennem hele processen

Uanset om I allerede har en fast grafisk linje i jeres kommunikation eller ej, hjælper vi jer igennem hele processen og de beslutninger og tilpasninger, der er nødvendige, for at designet kommer til at fungere optimalt på hjemmesiden.

Med Eagle Media er I altid i trygge hænder.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.