WooCommerce – WordPress webshop

WooCommerceKører I WordPress på jeres hjemmeside og kunne tænke jer en webshop? Så er WooCommerce en nem og effektiv måde at komme i gang med at sælge produkter online. Her kan du nemt håndtere både varer og ordrer og alt fungerer på samme måde, som du er vant til fra WordPress.

WooCommerce er en fuldblods webshop til WordPress. Så har I allerede WordPress på jeres hjemmeside, er det nemt at komme i gang, ligesom det er forholdsvis enkelt for os som din tekniske samarbejdspartner at sætte WooCommerce op, så det arbejder gnidningsfrit sammen med resten af hjemmesiden og webshoppen passer ind i sidens design.

Det betyder, at det er forholdsvis billigt at komme i gang med en webshop med WooCommerce!

Alt virker som du er vant til

Når WooCommerce først er implementeret på jeres hjemmeside, kan I oprette produktkategorier og produkter i en særlig sektion i WordPress’ administrative brugergrænseflade. Det foregår på nøjagtig samme måde, som du er vant til, når du udgiver sider og indlæg på hjemmesiden.

Ordrene kan ses allerede på startsiden i den administrative brugergrænseflade og hver enkelt ordre kan ekspederes fra den særlige WooCommerce-sektion. Herfra kan I også se, om varen er betalt og er varen digital – f.eks. en e-bog – kan I se om den er blevet downloadet af køberen.

Kan integreres med jeres økonomi- og lagerstyringssystem

Det er også muligt for os at integrere jeres webshop med de mest almindelige økonomi- og lagerstyringssystemer. Dermed bliver det muligt for jer at klare alt omkring den enkelte ordre i en og samme arbejdsgang, så I slipper for dobbeltarbejde.

Opsætning af betalingssystem

I forbindelse med implementeringen af WooCommerce kan vi naturligvis også forestå opsætningen af et godkendt betalingssystem, så I kan modtage betaling med betalingskort og MobilePay fra jeres webshop. Vi samarbejder med flere forskellige betalingsgateways og kan også være behjælpelig med at sørge for, at I får oprettet en indløsningsaftale for betalingskort.

Vi hjælper jer i mål med WooCommerce

Så med Eagle Media som samarbejdspartner på jeres WooCommerce webshop kan I få opfyldt drømmen om en webshop på en hurtig og billig måde, uden at skulle bekymre jer om teknikken.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi jer for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med WooCommerce.

Brug for hjælp?

Du kan altid kontakte os på email [email protected] eller ring på 2812 2806.
Få online succes!

Vil du have succes med din hjemmeside eller webshop?

Tak for din tilmelding.