WordPress – verdens mest udbredte CMS-system

Wordpress kodeSkal du have den nemmeste start på din hjemmeside, skal du vælge en WordPress-løsning. Det er verdens mest udbredte Content Management System. Lader du Eagle Media stå for den tekniske del af hjemmesiden, bliver din eneste kontakt med teknikken, når du skal udgive nye eller rette i eksisterende sider på hjemmesiden. Her er WordPress lige så let at betjene som et tekstbehandlingsprogram

WordPress blev oprindeligt udviklet som et indholdshåndteringssystem til bloggere, da det begyndte at blive populært at blogge for snart 15 år siden. Siden har WordPress udviklet sig til at være et fuldblods Content Management System (CMS), du kan bruge til at håndtere alt indhold på en hjemmeside med – uanset om du har en blog på siden eller ej.

Verdens mest udbredte CMS

Således anslås det, at WordPress i dag er verdens mest udbredte CMS, der samlet set sidder som motoren i lidt over 20 % af alle hjemmesider på nettet – hvis ikke mere.

Systemet er helt gratis at bruge, men vil du have de bedste udvidelser og de flotteste og mest funktionelle temaer, skal du oftest betale for dem eller få dem tilpasset af et webbureau som f.eks. os.

Vi klarer alt det tekniske

Eagle Media installerer og sætter WordPress op på jeres hjemmeside, så siden får det ønskede design og den ønskede opbygning. Vi har implementeret mange WordPress-løsninger og sørger for, at alt fungerer som det skal – og bliver ved med at gøre det fremover.

Du kan selv vedligeholde sidens indhold

Det er nemt at bruge WordPress. Kan du finde ud af at klikke dig rundt på en hjemmeside og kender du lidt til tekstbehandling, kan du hurtigt komme i gang med at udgive nye sider og rette i eksisterende. Du skal kun tænke på den grundlæggende formatering af den tekst du lægger op, samt vide hvordan du sætter billeder ind på siden – så klarer WordPress resten for dig.

Tal hjemmeside med os

Har du brug for en hjemmeside, så udfyld kontaktformularen under referencer. Så kontakter vi jer, tager en snak om WordPress og sender jer et uforpligtende tilbud på jeres nye hjemmeside.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.