DanDomain Webshop

DanDomain udbyder en hosted webshopløsning, der gør det nemt at komme i gang med at sælge varer på nettet. Opret et abonnement, vælg en designskabelon og opret jeres varer, så er I klar til kunderne. Det lyder nemt, og er det også langt hen ad vejen.

Men skal I udnytte nogle af de mere avancerede opsætningsmuligheder og funktioner, kan det være en god ide at få hjælp fra en professionel udvikler.

Med en DanDomain webshop er det nemt at komme i gang med at sælge jeres produkter og tjenesteydelser på nettet. I kan tilmed prøve systemet gratis i en måned, før I beslutter jer for, om det er noget for jer.


KUNDENAVN.dk - dandomain webshop
KUNDENAVN.dk - dandomain webshop
KUNDENAVN.dk - dandomain webshop
KUNDENAVN.dk - dandomain webshop

Dandomain webshops - til de bedste priser

Eagle Media har styr på tingene, derfor er vi DanDomain partner

shopify-webshopløsning

Vælg og tilpas en designskabelon

Så snart I har oprettet et abonnement, er alt hvad I skal gøre, at vælge en designskabelon og oprette jeres varer. Designskabelonen kan tilpasses på en række punkter, ligesom I kan sætte jeres eget logo på webshoppen, så den ikke ligner alle andres. Ønsker I et mere unikt design, er det muligt at tilpasse de enkelte skabeloner yderligere eller bygge jeres helt eget design fra bunden. Det kræver dog et godt kendskab til HTML- og CSS-kode.

Opret varer og opsæt betalingsløsning på DanDomain webshop

Derefter kan I gå i gang med at oprette jeres produktkategorier og produkter, samt alt det andet indhold, der skal til på en webshop. Det kræver god viden om, hvordan I skriver sælgende tekster. For det er ikke en god ide at genbruge leverandørernes produktbeskrivelser – det straffer Google jer for.


Før I kan lukke kunderne ind, skal I først have opsat betalingsløsningen. Selve opsætningen er forholdsvis enkelt at gå til. Men forud for det, skal der først indgås en indløsningsaftale med en betalingskortformidler – og så er det jo rart at være helt sikker på, at alt er sat rigtigt op, så hverken kunderne eller I selv får nogle uheldige oplevelser.

shopify
shopify-partner

Få hjælp til opsætningen af jeres DanDomain webshop

Skal I have hjælp til nogle af de mere avancerede tilpasnings- og opsætningsmuligheder eller have hjælp til oprettelse af indløsningsaftale og opsætning af betalingssystem, kan I med fordel tage fat i Eagle Media. Vi er eksperter i udvikling af hjemmesider og webshop-løsninger til små og mellemstore virksomheder.


Kontakt os allerede i dag ved hjælp af kontaktformularen her på siden eller pr. mail eller telefon. Så kontakter vi jer og tager en snak med jer om, hvordan I får succes med jeres DanDomain webshop!

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück