ShopOrama webshop

Shoporama webshop løsningen er udviklet af erfarne e-købmænd til dig, der har brug for en essentiel webshopløsning, der er nem at arbejde med og administrere i hverdagen og indeholder al den funktionalitet, der er nødvendig for at få succes med din webshop allerede fra starten.

Med Shoporama er du i trygge hænder, uanset om du er ny eller erfaren e-købmand. Løsningen indeholder alle de værktøjer, du har brug for og gør det nemt for dig at oprette, administrere og redigerer dine varer, behandle dine ordre og udsende nyhedsbreve i hverdagen.
Eagle Media er Officiel Shoporama Design Partner og har over 40 glade Shoporama kunder.

sportsbuddy.dk
armon.dk
nightflash.dk
sports-headset.dk

Brugervenligt CMS

Lynhurtig loadtid

Custom webdesign

Integrationer med eksterne systemer

SEO Venlig Webshop

Webshop case

Unik webshop - tilpasset målgruppen

KforKage.dk er starter op af Sara da hun var kun 8år, 4 år senere har hun fået investering af løverne fra Løvens hule.

Vi har stået for implementering af unikt webdesignet og tilpasninger efter kundens ønsker, KforKage er udviklet på ShopOrama platofrom.

Kontakt os

Fra idé til succesfuld webshop

Eagle Media har leveret kode til rigtig mange succesfulde webshops

Alt hvad du har brug for som e-købmand

Du får også avancerede funktioner med som split-testing, så du kan afprøve hvilken opsætning og salgstekst til dine produkt- og landingssider, der virker bedst på netop dine kunder. Du får også et smart værktøj til at klone produkter med og kan nemt integrere til flere forskellige praktiske online tjenester (MailChimp, Ubivox og CampaignMonitor etc.), økonomisystemer og betalingsløsninger.
Du kan tilmed få en smart app til din smartphone, så du kan følge udviklingen på din webshop, uanset hvor du befinder dig.

Derudover har Eagle Media udviklet “ShopOrama Tool” som er et værktøj som gør din hverdag nemmere når du arbejder med ShopOrama.

Søgemaskineoptimeret platform

Shoporama er bygget til at være søgemaskinernes kæledække. Du får nogle af markedets hurtigste indlæsningstider på din shop, duplicate content tjek, samt en nem og overskuelig måde at indtaste alle nødvendige SEO-oplysninger som title og meta description på både produkter, sider og andre indholdselementer som f.eks. de vigtige Alt-tags på dine billeder.

Samtidig tilpasses motoren i Shoporama løbende, så din shop altid performer optimalt i forhold til Googles algoritmeændringer, selv om vi naturligvis ikke kan sikre dig mod straf på grund af dit indhold. Men teknikken spiller og f.eks. responsivt design – der er et must for at få prædikatet ”Mobilvenlig” i mobile søgninger – er implementeret som standard.
sportsbuddy.dk shoporama

Kan jeg få ShopOrama til at se ud, som jeg gerne vil have det?

Eagle Media er officiel designpartner for ShopOrama. Det betyder, at vi er eksperter i at tilpasse både eksisterende designs, såvel som udvikle helt nye designs, som passer til netop din nye ShopOrama webshop.
Designmæssigt kan du vælge mellem en af ShopOramas mange skabeloner. Vi anbefaler dog at i vælger en af vores egne skabeloner. Dette giver langt større frihed for jeres nye design.

Hos Eagle Media har vi erfaring med mange forskellige løsninger. Så hvis du allerede har et tema, kan vi også hjælpe med at rette det til. Ønsker du istedet et helt nyt ShopOrama tema, klarer vi også det.

Kan jeg flytte fra en anden webshop-platform?

Det er nemt at flytte din webshop fra et andet webshop-system. Shoporama er udstyret med import-funktioner fra de mest kendte webshop-systemer.

Så uanset om du har hostet din shop i WooCommerce på dit eget WordPress-site, ligger hos en anden hosted løsning eller anvender større systemer som Magento og lignende, klares importen af alle dine varer og andre informationer uden problemer.

Hvad koster det at få udviklet en shoporama?

Det behøver ikke at koste kassen for at komme i gang med Shoporama. Prisen afhænger naturligvis af, hvor mange tilpasninger der skal foretages i designet og opsætningen af din webshop.

Hos Eagle Media har vi implementeret webshops fra få tusinde kroner og opefter. Så alle har råd til at få hjælp fra os til deres Shoporama-løsning!

  • “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

    “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

Hvordan kommer jeg i gang med Shoporama?

Vi har hjulpet rigtig mange med at komme i gang med Shoporama og har masser af Shoporama-kunder, der trofast holder fast i os som løsningspartner, selv om de har været i gang med Shoporama i flere år. De ved nemlig, at vi kan vores kram!

Hvis du er i tvivl om noget kan du altid kontakte os, vi hjælper dig så du kommer rigtigt i gang og får alt sat korrekt op fra starten.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail

Samarbejdspartnere

Bliv ringet op Kasper Stück