Sitemap

På vores hjemmeside kan du læse mere om de produkter og tjenester, vi kan levere til dig og dit firma. Her på siden får du en kort oversigt over vores hjemmeside, så du nemmere kan finde lige præcis den side, der omtaler det produkt eller den tjenesteydelse, du har brug for.

Forsiden – Eagle Media er et webbureau, som har specialiseret sig i udvikling af webshop- og hjemmesideløsninger til små og mellemstore virksomheder. På forsiden finder du en præsentation af alle de produkter og tjenester, vi kan levere. Vi er bl.a. stærke på Shoporama, WordPress og WooCommerce, der er et særligt shoppingsystem, der kan anvendes på WordPress-baserede websites. Derudover kan du læse om hvilke funktioner og ydelser, vi tilbyder til vores forskellige løsninger og hvordan vi griber nye opgaver og projekter an. Det er også på forsiden, du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, samt se en række kundecases, vi har leveret.

Webbureau i Danmark – Eagle Media holder til i Aalborg og det er vi stolte af. Samtidig er vi stolte af, at vi har kunder over hele landet. En af fordelene ved at være placeret i Aalborg er byens mange uddannelsesinstitutioner med fokus på it og digitale medier. Det har skabt en spændende iværksætterkultur og nogle meget innovative virksomheder. Det betyder, at vi kan plukke vores medarbejdere og samarbejdspartnere blandt nogle af de bedste og mest veluddannede, kreative og innovative ressourcer herhjemme inden for webdesign, webudvikling og content marketing. Det er endnu en god grund til at vælge os som leverandør. De andre gode grunde kan du læse mere om på siden.

Webshopløsninger

Webshop – En af de ting vi er rigtig gode til hos Eagle Media, er at bygge webshops. Vi arbejder primært med Shoporama og WooCommerce, men kender også de fleste andre populære webshop-systemer som f.eks. Magento og Dandomains webshopløsning. Har du en eksisterende webshop på et system der enten er for stort, for lille eller utidssvarende, kan vi hjælpe jer med at flytte det over på et af de systemer, vi arbejder mest med. Vi kan også hjælpe dig i gang med din nye webshop, sætte alt op fra bunden, udvikle og implementere design, sørge for tekster til kategorier, produkter og content marketing, samt foretage løbende udvikling, vedligehold og drift af din webshop.

Shoporama – Shoporama er en danskudviklet webshop-løsning, der indeholder alt det, du har brug for som online købmand. Systemet er utroligt intuitivt og nemt at anvende for både dig og dine kunder. Shoporama integrerer også med en lang række populære onlineløsninger som f.eks. nyhedsbrevs-, økonomi- og marketingsystemer og lever op til alle de krav Google stiller til websites, hvis de skal gøre sig håb om gode placeringer i søgeresultaterne. Vi har udviklet talrige Shoporama-løsninger helt fra bunden, ligesom vi har hjulpet mange eksisterende Shoporama-ejere videre, når de har haft brug for nyt, responsivt design, nye funktioner eller andre optimeringer af deres webshop. Så snak Shoporama med os!

Shoporama tool – Specielt til vores mange Shoporama-kunder har vi samlet en side med en række forskellige smarte værktøjer og browserudvidelser, der gør det nemmere at arbejde i Shoporama og letter den daglige behandling af ordrer og andre opgaver i administrationsdelen af Shoporama. Her finder du f.eks. smarte udvidelser til browserprogrammet Chrome, så du kan se, hvor mange ubehandlede ordrer, der er kommet ind i din Shoporama-shop. Vi tilbyder også en smart teksteditor, der kan næsten lige så meget som Word. Den kan også håndtere formateret tekst, så du undgår forkerte tekststørrelser og andre kedelige ting, når du sætter tekst ind fra dit tekstbehandlingsprogram.

Scannet Webshop – er den nye webshopløsning hos Danmarks ældste udbyder af hosted webshops. Her på siden kan du læse mere om, hvordan Eagle Media kan hjælpe jer i gang eller videre med Scannet Webshop. Således kan vi både tilpasse funktionalitet og design, så shoppen passer optimalt til jeres firma. Læs mere om vores ydelser på siden.

SmartWeb Webshop – er endnu en dansk webshopløsning, der er hosted i skyen. Selv om shoppen er nem at komme i gang med, kan det være en fordel at få Eagle Media med som udviklings- og driftspartner. Vi kan tilpasse design og funktioner, samt udvikle nyt indhold og skrive produkttekster m.v. Læs mere om hvad vi tilbyder til SmartWeb Webshop her på siden.

Wannafind Webshop – er webshopløsningen hos det danske hostingselskab Wannafind. Her er du i gang med at sælge på nettet i en fart. Men vil du tilpasse designet, have udviklet nye funktioner eller have hjælp til at få oprettet en indløsningsaftale, så du kan tage betalingskort på shoppen, er det en god ide at tage fat i Eagle Media. Læs mere om hvad vi tilbyder til Wannafind Webshop her.

Shopify Webshop – er en amerikansk, hosted webshopløsning, der er har fået en vis udbredelse herhjemme. Hos Eagle Media kan vi hjælpe jer med at tilpasse designet præcist til jeres firmas retningslinjer, ligesom vi kan tilpasse eksisterende og udvikle nye funktioner til webshoppen. Læs mere her på siden om, hvad vi har at byde på.

DanDomain Webshop – DanDomains webshopløsning er en nem måde at komme i gang med at sælge produkter og tjenesteydelser på nettet. Eagle Media kan hjælpe jer i gang, ligesom vi kan tilpasse både webshoppens design og funktioner, så den passer helt optimalt til netop jeres firma. Læs mere om hvad vi tilbyder for ydelser til DanDomains webshop her på siden.

Golden Planet Webshop – er webshopløsning der er hosted hos hostingudbyderen Golden Planet. Løsningen er en nem måde at komme i gang med at sælge varer og tjenesteydelser på nettet og med Eagle Media som partner, bliver det ekstra nemt at komme i gang. Vi kan tilpasse designet til jeres firmas design guidelines og funktionerne, så de passer til forretningsgangen i jeres firma.

Weebio Webshop – er en forholdsvis ny webshopløsning, der ligger hosted i skyen. Du kan selv kommet et godt stykke af vejen med systemet, men skal du have foretaget mere avancerede tilpasninger af designet eller shoppens funktioner, er det en god ide at tage fat i os hos Eagle Media. Tjek siden her ud for at se, hvad vi kan hjælpe dig med i din Weebio Webshop.

WooCommerce Webshop – er den mest udbredte webshopløsning til hjemmesider, der kører på WordPress. Systemet er gratis, men kræver, at du har styr på teknikken og ved, hvordan man integrerer betalingsløsninger og andre nødvendige tjenester med WordPress og WooCommerce. Det ved vi hos Eagle Media. Vi kan hjælpe jer med alt lige fra det praktiske forarbejde over teknikken og til den daglige drift.

Websdesign

Det rigtige webdesign – betyder alt for de besøgendes oplevelse af jeres webshop eller hjemmeside. I dag er der især fokus på mobilvenligt webdesign, fordi hovedparten af alle søgninger i dag foregår fra mobilen. Hos Eagle Media er brugervenligt, intuitivt og responsivt, mobiloptimeret webdesign altid en del af løsningen. Læs her, hvilke fordele vores tilgang til webdesign giver jeres firma.

Brugervenligt og intuitivt webdesign – Er du nogensinde faret vild? Så ved du, hvor irriterende det er, når man ikke kan finde vej. Hvor nemt er det at finde vej på jeres hjemmeside eller i jeres webshop? Kun ved at have et brugervenligt, intuitivt og mobiloptimeret webdesign på jeres side, er I sikre på, at jeres besøgende kan komme hele vejen fra bare at være på besøg og til at blive kunder. Eagle Media ved hvordan!

Responsivt webdesign – betyder, at jeres webside automatisk tilpasser designet efter, hvorvidt jeres besøgende ser siden på deres computer, tablet eller mobil. Det er vigtigt, fordi flere og flere besøgende kommer ind fra mobilen. Har I ikke et mobilvenligt design, finder de hurtigt over til jeres konkurrenter. Hos Eagle Media er responsivt design altid en del af løsningen.

Hjemmesider og CMS

Skal I have ny hjemmeside – Så tag en snak med Eagle Media. Vi kan hjælpe jer hele vejen fra den første spæde ide og til den færdige løsning. Vi klarer alt det tekniske med opsætning af teknikken, udvikling af designet og sikrer at alle sider er søgemaskineoptimeret, så I kan få de bedste placeringer på Google. Se hvordan vi griber jeres nye hjemmeside an og hjælper jer hele vejen i mål.

WordPress hjemmeside – WordPress CMS er verdens mest udbredte system til afvikling af hjemmesider. Derfor er det også rygraden i hovedparten af alle de hjemmesider, vi bygger hos Eagle Media. Vi kan hjælpe jer hele vejen fra den første spæde ide om en ny WordPress-side og til siden står færdig med indhold, design og eventuelle specialfunktioner. Hvis din hjemmeside ikke virker, kan vi nemt hjælpe dig. Vi klarer både alt det tekniske, og kan også hjælpe med udviklingen af indhold og drift.

Laravel hjemmeside – Laravel MVC er en af verdens størreste PHP platforme, som bruges til at udvikle komplekste weblsøning. Laravel er brug i stedet for Wordpress de steder hvor man har fokus på hastighed og kompleksitet. Vi har webhosting til din Laravel hjemmeside, sådan løsningen altid er online og opdateret med de nyeste sikkerhedsopdateringer.

SEO, indhold og online marketing

Online marketing – Skal jeres hjemmeside eller webshop have flere besøgende, kræver det, at I har en klar strategi for jeres online markedsføring af siden. Den kan Eagle Media hjælpe jer med både at planlægge og eksekvere. Læs mere her på siden om, hvordan vi går til opgaven på en struktureret måde, så I får det størst mulige udbytte af jeres online marketing.

Online rådgivning – Skal I have jeres idé om ny hjemmeside eller webshop til at blive til virkelighed på nettet, er det godt at have en god rådgiver ved hånden. Eagle Media kan hjælpe jer hele vejen, så I aldrig behøver at spekulere på noget af alt det tekniske. Vi tager udgangspunkt i jeres forretningsmål og rådgiver og leverer den løsning, der sikrer jer det højeste udbytte af jeres online investering.

Søgemaskineoptimering – Skal jeres firma eller webshop findes på nettet, kræver det, at den tager sig godt ud i Googles øjne. For Google stiller nemlig høje krav til både sidens teknik, indhold og linkprofil, hvis I skal have de højeste placeringer i søgeresultaterne. Dem kan Eagle Medias SEO-eksperter hjælpe jer med at få. Læs mere om vores SEO-tjenester her på denne side.

Webtekster – På nettet er der ingen, der gider læse noget. Det stiller helt særlige krav til den måde, du skriver dine tekster på. Samtidig skal du også være opmærksom på, at når først folk vil købe et af jeres produkter, er hvert eneste ord sin vægt værd i guld. Hos Eagle Media kan vi udvikle tekster, der både sælger jeres produkter og fastholder jeres besøgende.

Klippekort og abonnement

Klippekort – Hos Eagle Media arbejder vi enten ud fra et tilbud eller på timebasis i et projekt. Men til de løse opgaver, den lille tilpasning eller når der er noget, der driller, har du mulighed for at købe et klippekort med et fast antal timer. Du betaler klippekortet up front og kan så bruge af timerne efterhånden, som du har behov. Klippekortet er den mest økonomiske løsning til dig, der kun har brug for lejlighedsvis hjælp fra os. Vi anbefaler, at du køber et klippekort i en størrelse, der svarer til, hvad du forventer at bruge af timer hos os inden for de næste 2-3 måneder. Klippekortet fås i 3 størrelser med henholdsvis 10, 20 og 30 klip, og kan købes direkte på siden her.

Abonnement – Har du brug for mere regelmæssig support, drift eller udvikling, har du mulighed for at købe et abonnement med et fast antal timer hver måned. Hvad du bruger timerne til, bestemmer du helt selv. Udover support kan det være alt lige fra implementering af nye elementer på webshoppen, udvikling af nye produkt- og kategoritekster, Content Marketing-opgaver, import af et stort antal produkter og til webudvikling og hjælp i forbindelse med opståede problemer på din webshop eller hjemmeside. I forhold til at købe et klippekort, får du en væsentlig bedre pris pr. klip – netop fordi du lægger et vist antal timer fast hos os hver måned.

Kontakt, job og praktik

Kontakt – På vores kontaktside kan du læse mere om, hvem der står bag Eagle Media og hvilke produkter og ydelser, vi kan levere til dig og din virksomhed. Her finder du helt sikker opgaver, du ikke troede, vi leverede. Vidste du f.eks. at vi kan rådgive dig om valget af webshop- og hjemmesidesystem, at vi kan levere alt indhold i form af tekst, billeder og video til din hjemmeside eller din webshop, samt at vi altid er klar til at rykke ud, når der opstår problemer med din side eller din shop – også weekender og aftener. Så vil du læse mere om hvem Eagle Media er og lære os bedre at kende, er der denne side du skal gå ind på.

Job – Selv om vi er en forholdsvis nystartet virksomhed, har vi løbende brug for nye medarbejdere. For det er hurtigt blevet kendt i markedet, at vi har en hel særlig tilgang til vores kunder og opgaver, og at vi aldrig lover mere end vi kan holde! Det er måske ikke altid, at der er konkrete stillinger slået op, men vi har jævnligt brug for nye medarbejdere – enten på fuldtid, som projektansatte eller som freelancere. Så hvis du har en uddannelse eller erfaring, der kvalificerer dig til at kunne arbejde i en virksomhed som vores, skal du ikke holde dig tilbage med at sende en uopfordret ansøgning.

Praktik – Har du brug for en praktikplads eller skal du ud i et praktikforløb i forbindelse med en relevant uddannelse som f.eks. mediegrafiker, webprogrammør eller beslægtede uddannelser? Så har vi højst sandsynligvis brug for dig. Som forholdsvis nystartet virksomhed kender vi alt til værdien af, at få lov til at prøve det af i praksis, som man har lært i teorien. Vi har mange spændende kunder og opgaver inden for webdesign, webudvikling og e-handel. Så er du ved at færdiggøre en relevant uddannelse inden for disse områder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Det med småt

Handelsbetingelser – På denne side finder du alle de juridiske fakta om at være kunde hos os. Her kan du læse mere om, hvilke juridiske regler og forhold der gælder, når du handler med os. Du kan også læse mere om den måde vi arbejder på og hvilke regler der f.eks. gælder for priser og betalingsbetingelser, kravsspecifikationer og så videre. Det er også her, du finder vores leveringsbetingelser, samt kan læse om vores ansvar og procedurer omkring f.eks. backup, kravsspecifikationer og beskyttelse af rettigheder. Har du brug for at nærstudere alle disse detaljer, så finder du dem på siden her.

Har du spørgsmål?Kasper Stück