Shopify Webshop

Shopify er en professionel webshopløsning, der bruges med stor succes af webshops i Danmark og resten af verden. Og det er der mange grunde til, bl.a.:

  • Mobilvenlig webshop-platform med et moderne design
  • Mulighed for avancerede design-, udviklings- og tilpasningsmuligheder
  • Høj sikkerhed og hastighed samt hosting i skyen
  • Effektive marketing- og SEO-værktøjer samt app-integrationer

Hos Eagle Media har vi stor erfaring med Shopify-webshops og har udviklet professionelle webshops til mange danske virksomheder. Som certificeret Shopify-partner kan du være sikker på, at vi kan udvikle en effektiv webshop til din forretning, så I kan skabe endnu mere salg. Ønsker du hjælp fra en erfaren Shopify-ekspert i Danmark, så din webshop kan blive løftet til et nyt niveau, er Eagle Media klar til at hjælpe.

Har du ingen Shopify-webshop, kan du som det første oprette en Shopify-trial her. Du kan også skrive til [email protected] og få en ubegrænset trial, der gør, at du kan spare 195 kr. pr. måned, inden din webshop går live.


KUNDENAVN.dk - shopify webshop
KUNDENAVN.dk - shopify webshop
KUNDENAVN.dk - shopify webshop
KUNDENAVN.dk - shopify webshop

Stå stærkere med en Shopify-webshop
- der er udviklet af en certificeret Shopify-partner

Shopify-priser til forskellige typer af webshops og behov

shopify-webshopløsning

Shopify - 100% responsiv webshop-løsning på abonnement

Shopify er en webshop-løsning, der tilbydes på abonnementbasis online. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at I ikke selv skal til at installere og hoste en webshop på jeres egen server, samt at det er forholdsvist nemt selv at tilpasse webshoppens design og tilknytte jeres eget domæne til shoppen.

Samtidig får i en mobilvenlig webshop og nem integration med forskellige betalingsgateways, herunder en række danske selv om de ikke er omtalt i listen på Shopify’s eget website.

Shopify-apps

Med tusindvis af apps i Shopifys app-store er det et sandt mekka, hvis man ønsker at tilføje yderligere funktionalitet til sin Shopify-webshop. Og netop de mange app-muligheder er en stor styrke ved Shopifys platform.

Uanset om du har brug for rådgivning om eksisterende eller nye apps til din webshop, så har vi ekspertisen til at hjælpe. Shopifys apps er nemlig noget, vi ved en masse om hos Eagle Media. Derfor kan vi hjælpe dig og din webshop med rådgivning om og udvikling af Shopify-apps, der matcher jeres behov og hjælper med at skabe værdi.

Vi kan f.eks. rådgive om eksisterende Shopify-apps, og hvordan de kan bruges til at skabe yderligere værdi for din webshop. Selvom antallet af apps i Shopify er mange, så vil du måske alligevel opleve, at din webshop mangler en bestemt type app eller funktionalitet. Heldigvis er vi hos Eagle Media også specialister i udvikling og implementering af apps. 

shopify
shopify-partner

Perfekt til salg på sociale medier

Det er populært at bruge Shopify i Danmark. Det er nemlig et godt valg, hvis I påtænker at sælge jeres varer online via jeres forretnings profilside på Facebook, Twitter eller Pinterest. Med Shopifys integration er det nemt at opsætte en butik som en særlig sektion på jeres Facebook-side, ligesom det er muligt at lægge alle jeres produkter, som er slået op på Pinterest-side, direkte i kurven i jeres Shopify-webshop eller tilføje en Køb-knap til alle jeres produktrelaterede tweets. 

Med Shopifys indbyggede SEO- og marketingværktøjer er det desuden nemt og problemfrit at optimere og promovere din Shopify-webshop for potentielle kunder.

Skab en effektiv webshop med hjælp fra en Shopify-ekspert

Shopify har et væld af muligheder, der gør muligt at skabe en effektiv webshop.

Har I brug for hjælp til mere avancerede tilpasninger af jeres tema eller opsætning af specielle Shopify-integrationer eller -funktioner, har vi ekspertisen til at hjælpe jer. Som certificerede partnere er vi nemlig Shopify-eksperter og har derfor helt styr på, hvilke muligheder der findes i Shopify-platformen.

Vi er specialister i webshop- og hjemmesideløsninger til mindre og mellemstore virksomheder og har udviklet og implementeret mange Shopify-løsninger. Derfor kender vi platformen og dens mange muligheder til fulde, hvilket gør, at din virksomhed kan få professionel hjælp til en række opgaver, f.eks.:

  • Opsætning af din Shopify-webshop
  • Optimering af jeres nuværende løsning
  • Hastigheds- og designoptimering
  • Løbende udvikling og optimering

Skal I have hjælp til jeres Shopify-webshop eller ønsker at høre mere om, hvorfor det er populært at bruge Shopify i Danmark, så kontakt os nederst på siden. Så kontakter vi jer for en uforpligtende snak om, hvordan I får succes med en Shopify webshop.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück