WooCommerce – WordPress webshop

WooCommerce er en fuldblods webshop til WordPress. Så har I allerede WordPress på jeres hjemmeside, er det nemt at komme i gang, ligesom det er forholdsvis enkelt for os som din tekniske samarbejdspartner at sætte WooCommerce op, så det arbejder gnidningsfrit sammen med resten af hjemmesiden og webshoppen passer ind i sidens design.

Det betyder, at det er forholdsvis billigt at komme i gang med en webshop med WooCommerce!

KUNDENAVN.dk - wordpress webshop - WooCommerce
KUNDENAVN.dk - wordpress webshop - WooCommerce
KUNDENAVN.dk - wordpress webshop - WooCommerce
KUNDENAVN.dk - wordpress webshop - WooCommerce

Brugervenligt CMS

Lynhurtig loadtid

Custom webdesign

Integrationer med eksterne systemer

SEO Venlig Webshop

Webshop case

Ny platform - øget konvertering

Webshoppen Lazoy.dk blev flyttet fra større webshopløsning til det danske e-handelssystem Shoporama.

Oprindeligt design blev konverteret til Shoporama- kompatibelt design og kode.

Kontakt os

Webshops - fra idé til succes

Eagle Media har leveret kode til rigtig mange succesfulde webshops

Alt virker som du er vant til

Når WooCommerce først er implementeret på jeres hjemmeside, kan I oprette produktkategorier og produkter i en særlig sektion i WordPress’ administrative brugergrænseflade. Det foregår på nøjagtig samme måde, som du er vant til, når du udgiver sider og indlæg på hjemmesiden. Når dette er gjort, er jeres hjemmeside lavet om til en wordpress webshop.

Ordrene kan ses allerede på startsiden i den administrative brugergrænseflade og hver enkelt ordre kan ekspederes fra den særlige WooCommerce-sektion. Herfra kan I også se, om varen er betalt og er varen digital – f.eks. en e-bog – kan I se om den er blevet downloadet af køberen.

Opsætning af betalingssystem

I forbindelse med implementeringen af WooCommerce kan vi naturligvis også forestå opsætningen af et godkendt betalingssystem, så I kan modtage betaling med betalingskort og MobilePay fra jeres webshop. Vi samarbejder med flere forskellige betalingsgateways og kan også være behjælpelig med at sørge for, at I får oprettet en indløsningsaftale for betalingskort.
  • “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

    “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail

Samarbejdspartnere

Bliv ringet op Kasper Stück