Golden Planet webshop

Golden Planet er en hosted webshopløsning, der gør det nemt at komme i gang med jeres egen webshop, uden at I behøver at bekymre jer om HTML-kode eller drift af egen webserver.

Så snart I har tegnet et abonnement og sat webshoppen op, er I klar til at betjene jeres kunder online. Har I brug for hjælp til de mere avancerede opsætningsmuligheder, står Eagle Media klar til at hjælpe.

golden planet

Superenkel opsætning med avancerede funktioner

Golden Planet gør det let for jer at komme i gang med at sælge jeres varer på nettet, også selv om I aldrig har arbejdet med webløsninger eller hjemmesider før. Alt foregår i et supernemt administrationsmodul, som I har adgang til, lige så snart I har oprettet abonnement på tjenesten.


Tjenesten tilbyder en webshop med responsivt design, der er klar til, at jeres kunder kan finde jeres produkter og handle direkte fra deres mobiltelefon.


Selve opsætningen af jeres Golden Planet webshop kan klares med et par klik. Start med at vælge en designskabelon, tilpas udseendet af forsiden, vælg de farver der passer til jeres forretning og sæt jeres eget logo på webshoppen.

Derefter skal I opsætte betalingssystemet og tilføje varer, produktbilleder og -beskrivelser. Så er I klar til at lukke de første kunder ind.

Få professionel hjælp til jeres Golden Planet webshop

Selv om det lyder og faktisk også er ganske enkelt at gå til, gemmer der sig dog en del udfordringer i forbindelse med opsætningen og de mere avancerede funktioner i Golden Planet webshop – især hvis I aldrig har arbejdet med webløsninger før.


Ønsker I f.eks. at jeres webshop ikke skal ligne alle de andre Golden Planet webshops, der anvender en af tjenestens standardskabeloner, har I mulighed for at foretaget mere avancerede tilpasninger af de enkelte skabeloner. Men det kræver kendskab til HTML- og CSS-kode.


Det kan også være sin sag, at få sat betalingsløsningen op, hvis I ikke allerede har en indløsningsaftale med en betalingsformidler af betalingskort. Her skal der oftest udfyldes en masse formularer, ligesom det er rart at vide, at alt er sat rigtigt op, så det hverken giver kunderne eller jer nogle ubehagelige oplevelser.

golden planet

Kundeudtalelse

gulvlageret.dk Webshop

Niels Andersen

gulvlageret.dk

Vi har brugt Eagle Media til udvikling af forskellige beregnere til vores webshop. Inden vi fik udviklet beregnerne var det svært for vores kunder at gennemskue hvordan man skulle bestille sine varer. Beregnerne har gjort hverdagen nemmere både for vores kunder og for os selv, samtidig bliver bestillingerne rigtige hver gang.

Kommunikationen med Kasper har været let og gnidningsfri på mail fra start til slut. Sidst men ikke mindst, prisen har også været i orden hver gang. Jeg vil helt sikkert kontakte Kasper fremover når vi støder på nye udfordringer.

Lad Eagle Media hjælpe jer til succes med jeres Golden Planet webshop

Har I brug for hjælp til opsætningen af jeres Golden Planet webshop kan det være en god ide at tage en snak med os hos Eagle Media. Vi er eksperter i at designe og udvikle hjemmeside-, webshop- og andre webløsninger til små og mellemstore erhvervsdrivende og har leveret flere Golden Planet webshop-løsninger til vores kunder.

Vi kan hjælpe jer hele vejen fra den første spæde ide om en webshop over opsætningen af webshoppen og den tilhørende betalingsløsning og til de mere avancerede tilpasninger af design og funktionalitet på webshoppen.

Så kontakt os i dag ved hjælp af kontaktformularen herunder, send os en mail eller giv os et ring. Så tager vi en uforpligtende snak med jer, om hvordan vi kan hjælpe jer med at få succes med jeres Golden Planet webshop.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück