Online Rådgivning -
Vi rådgiver jer hele vejen

Det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder for at promovere og sælge jeres firma og dets tjenester og produkter på nettet. Samtidig kan det være endnu sværere at finde ud af, hvad det er der mangler, for at kunne få det forventede udbytte af jeres online tilstedeværelse.

Internettet - en platform i rivende udvikling

Internettet giver jeres firma masser af muligheder for at markedsføre jer og sælge jeres produkter online – og hver dag kommer der endnu flere muligheder til. Så der er ikke noget at sige til, at det kan være svært at følge med, hvis I ikke beskæftiger jer professionelt med online salg og markedsføring.

Hos Eagle Media kan vi rådgive og hjælpe jer hele vejen fra den første ide om en ny hjemmeside eller en webshop og til løsningen er online på nettet – ja, faktisk kan vi også hjælpe jer med drift, vedligeholdelse og sikring af jeres online løsning, når først den er i luften.

online rådgivning

Hjemmeside rådgivning

Skal I have opdateret jeres eksisterende eller have udviklet en helt ny hjemmeside fra bunden, kan vi rådgive jer om alt lige fra valget af CMS-system over design og til udviklingen af strategi og den praktiske produktion af indholdet på siden. Vi kan også lægge en strategi for jeres SEO- og AdWords-arbejde, ligesom vi kan være de praktiske hænder og fødder, der fører strategien ud i livet.


Uanset om vi snakker webshop eller hjemmeside, hjælper vi jer med at forstå de muligheder, jeres firma har på nettet, ligesom vi hjælper jer gennem alle de svære valg, der skal foretages på vejen fra ideen opstår og til løsningen er online.


Så kontakt os allerede i dag og fortæl mere om jeres ide. Jo før vi kommer med ind i processen, jo bedre kan vi rådgive jer og jo bedre resultat får I af jeres investering.

Webshop rådgivning

Har I allerede en eksisterende webshop, men synes ikke I har den mest optimale løsning eller har I besluttet jer for, at begynde at sælge jeres produkter og tjenester online, kan vi rådgive jer om alt lige fra det svære valg af, hvilken platform webshoppen skal bygges på, over designet og til udformningen af marketing-, produkt og kategoritekster. Vi kan også tage hånd om at overføre både varer, kunder og ordrehistorik fra jeres eksisterende webshop og til den nye løsning.


Ønsker I f.eks. at jeres webshop ikke skal ligne alle de andre Golden Planet webshops, der anvender en af tjenestens standardskabeloner, har I mulighed for at foretaget mere avancerede tilpasninger af de enkelte skabeloner. Men det kræver kendskab til HTML- og CSS-kode.


Det kan også være sin sag, at få sat betalingsløsningen op, hvis I ikke allerede har en indløsningsaftale med en betalingsformidler af betalingskort. Her skal der oftest udfyldes en masse formularer, ligesom det er rart at vide, at alt er sat rigtigt op, så det hverken giver kunderne eller jer nogle ubehagelige oplevelser.

online rådgivning
online rådgivning

Iværksætter-rådgivning

Hvis du er iværksætter og har en idéen, kan vi hjælpe dig godt igang med din ide, derudover har de fleste kommuner rådgiver og forskellige tilbud til dig som afhænger af hvilken kommune du bor i.


Hvis du bor i Aalborg har du mulighed for at snakke med en rådgiver omkring din ide og de spørger ind til vigtige ting i din forretning. Derudover har de også en ordning hvor du betaler et symbolsk beløb og så får du nogle timer til rådgivning, som du eksempel kan bruge hos os, du kan læse mere om hvad Aalborg tilbyder på deres hjemmeside under under business.

Online marketing rådgivning

Succesfuld online markedsføring kræver, at I kender den målgruppe, der er interesseret i jeres produkter og tjenester og ved hvordan I skal vække deres opmærksomhed og tiltrække dem til jeres webshop eller hjemmeside. Det handler ikke bare om at have ”skarpe priser” eller bruge andre marketingfloskler, men om at udvikle relevant indhold, der rammer målgruppens problemer og udfordringer, og fortæller hvordan de løser dem! Derved kan I opbygge en større autoritet i målgruppen, så de få lyst til at læse mere om jer eller se, hvordan jeres produkter og tjenester kan være med til at hjælpe dem i hverdagen.

Hos Eagle Media kan vi rådgive og hjælpe jer hele vejen fra den første ide om en ny hjemmeside eller en webshop og til løsningen er online på nettet – ja, faktisk kan vi også hjælpe jer med drift, vedligeholdelse og sikring af jeres online løsning, når først den er i luften.

Lad os stå for udviklingen af jeres online marketing

Vi kan hjælpe jer med at lægge en strategi for jeres online markedsføring og stå for udviklingen af relevant content marketing indhold, der kan tiltrække nye kundeemner, fastholde dem på webshoppen eller hjemmesiden og målrettet konvertere dem til kunder – eller få dem til at købe hos jer igen.

Vi kan også stå for udviklingen og opsætningen af f.eks. jeres e-mail marketing, der stadig er den mest effektive måde at fastholde og konvertere kunder og kundeemner på, lige som vi kan bygge online beregnere, små spil, infografikker og andre elementer, der skal indgå i jeres online markedsføring.

Vi kan også opsætte en Google AdWords konto til jeres annoncering på Google eller i Googles annoncenetværk, udvikle animerede bannerannoncer og sælgende annoncetekster til jeres online reklamer.

Kort sagt: Eagle Media kan hjælpe jer hele vejen fra strategi over praktisk og teknisk implementering og til eksekvering og vedligeholdelse af jeres online marketing kampagner. Kontakt os i dag og lad os få en snak om, hvordan vi kan gøre jer mere synlige på nettet.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück