Webbureau Aalborg

Eagle Media er et professionelt webbureau i Aalborg, der leverer professionelle webshop- og hjemmeside-løsninger til små og mellemstore virksomheder over hele landet. Vi skaber effektive og solide løsninger, der virker og er til at forstå, så du slipper for bekymringer og at forstå teknikken.

Dit professionelle webbureau i Aalborg

Uanset om du allerede har eller kunne tænke dig at starte din egen webshop eller har brug for en professionel hjemmeside til dit firma, så er det Eagle Media i Aalborg, du skal have fat i. Vi har mange års erfaring inden for effektive webløsninger og har da også hjulpet en lang række kunder i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, Støvring og resten af Nordjylland med at få professionelle webshops og hjemmesider.

Vi kan hjælpe dig hele vejen fra din spæde idé og til siden er i luften – eller flytte din side eller webshop fra din nuværende løsning til en mere moderne og agil platform, der passer bedre til din forretning og kan skabe endnu mere værdi.

Aalborgs ekspert i ShopOrama

Eagle Media er kendt for sin store ekspertise i det danskudviklede shoppingsystem ShopOrama. Vi er da også ShopOrama designpartner og har leveret rigtig mange løsninger, der er bygget helt fra bunden. Vi har også hjulpet rigtig mange kunder med at flytte deres eksisterende webshop til ShopOrama-platformen samt optimeret og udbygget eksisterende kunders løsninger, så de har fået endnu mere værdi fra deres webbutik.

Folkene bag ShopOrama samarbejder med os og anbefaler deres kunder at bruge os, når de skal have hjælp til nye løsninger. De fremhæver os som værende ”yderst fleksible og står til rådighed med kort varsel for at løse hasteopgaver - også om aftenen og i weekenden.” Bedre skudsmål får man ikke efter vores overbevisning.

Så uanset om du bor i Aalborg eller andre steder i Nordjylland, synes vi, at du skal tage en snak med os om, hvordan ShopOrama kan skabe værdi for din virksomhed.

  • “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

    “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

WordPress og WooCommerce

Fra kontoret i Aalborg arbejder vi også med andre populære webløsninger. Har du en mindre webshop, eller har du brug for en professionel hjemmeside, anbefaler vi WordPress, der er verdens mest udbredte hjemmesidesystem.

Vi tilbyder også udvikling af webshops i WooCommerce, der er en webshopløsning som er relativt let at implementere på WordPress-hjemmesider. Med WooCommerce bliver det nemt at sælge produkter online, da denne løsning er effektiv til håndtering af varer, ordrer mm.

Hos Eagle Media leverer vi alt fra opsætning og design til udvikling af indhold og specielle udvidelsesmoduler, der tilføjer de funktioner, du har brug for på din hjemmeside eller i din webshop.

Vi skaber effektive webshops med Shopify

Hos Eagle Media tilbyder vi også udvikling og tilpasning af webshops i det populære Shopify-system. Shopify er en smart webshopløsning, der bruges af webbutikker over hele verden – også i Danmark. Deres løsning er et godt valg til små og mellemstore virksomheder, da du blandt andet får hosting, CMS- og ordresystem samt mange nyttige integrationer og brugervenlige funktioner. Det betyder, at det bliver lettere for dig at drive og udvikle din webshop, så du i højere grad kan bruge din tid på at sælge endnu mere.

Hvis Shopify lyder som en spændende webshopløsning for dig, tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan give din virksomhed et perfekt grundlag for vækst ved hjælp af Shopify.

Startup Club Aalborg

Hvis du bor i Aalborg har du mulighed for at snakke med en rådgiver omkring din ide og de spørger ind til vigtige ting i din forretning. Derudover har de også en ordning hvor du betaler et symbolsk beløb og så får du nogle timer til rådgivning, som du eksempel kan bruge hos os, du kan kontakte os omkring mere information.

Digitalt webbureau i Nordjylland dækker hele landet

Selv om vi er et webbureau i Aalborg, har vi kunder over hele landet. Det skyldes, at vi er kendt for at levere velfungerende og gennemtænkte løsninger, som først afleveres, når alt fungerer efter hensigten. Vi er samtidig nemme at få fat på, hvis du har spørgsmål, og reagerer hurtigt, hvis der opstår problemer.

Vores jyske natur og professionelle tilgang til vores kunder og opgaver, betyder også, at vi kun lover dét, vi kan holde, og vi forsøger derfor ikke at sælge dig alt muligt, du ikke har brug for. Hos os får du præcis dét, der dækker dit behov og som har rigelig kapacitet og plads til, at hverken du eller dine kunder får ubehagelige overraskelser undervejs.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau i Aalborg, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück