Weebio webshop

Weebio er en dansk webshopløsning, der udbydes som en tjeneste på internettet. Opret en konto og start jeres egen webshop. Vælg det mobilvenlige design I ønsker at bruge, tilføj jeres varer og opsæt en betalingsløsning – så er I i gang! Har I brug for hjælp til de mere avancerede funktioner, kan Eagle Media hjælpe jer.

weeb.io

Vælg og tilpas designet på jeres Weebio webshop

Weebio er en forholdsvis ny, dansk webshopløsning, der tilbyder jer en nem måde at komme i gang med jeres egen webshop på. Løsningen kræver ikke, at I skal kode noget som helst, ligesom I ikke skal installere systemet eller drive jeres egen server på internettet.


Alt hvad I skal gøre, er at oprette jeres egen konto, sætte webshoppen op og så er I i gang med at sælge varer online på nettet.


Der er mulighed for at vælge mellem en række foruddefinerede skabeloner til jeres Weebio-shop. Hver enkelt skabelon har en lang række tilpasningsmuligheder, ligesom det er muligt at foretage mere gennemgribende tilpasninger, hvis I har forstand på at kode i HTML og CSS.

Har I ikke det, kan Eagle Media naturligvis hjælpe jer med, at gøre jeres Weebio webshop helt unik.

Opsætning af betalingsgateway

Selv om det er nemt at arbejde med Weebio, ved vi erfaringsmæssigt, at oprettelse og opsætning af betalingsgateways kan være en lidt tricky affære for de fleste.


Er I helt nye ud i webshops og salg på nettet, kan vi hjælpe jer hele vejen fra ansøgning og oprettelse af indløsningsaftale og til opsætning af betalingsgatewayen i Weebio.


Weebio gør det nemt at komme i gang med Google Shopping – altså at få vist jeres produkter direkte i søgeresultaterne på Google, når folk søger efter det pågældende produkt eller dets produktkategori. Vises jeres produkter direkte i søgeresultaterne, kommer i først i køen i forhold til konkurrenterne.

weebio

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück