Laravel-udvikling - Specialløsninger med større frihed

Laravel er et open source-udviklingsframework, der er baseret på programmeringssproget PHP, hvilket blandt andet er lig med stor fleksibilitet, skræddersyede løsninger og konstant optimering.

De mange muligheder i forbindelse med udvikling i Laravel er noget, som mange virksomheder kan få stor glæde af, uanset branche, størrelse og krav. Med Laravel er det nemlig muligt at arbejde med specialiserede udviklingsprojekter, hvilket derfor er tiltalende for virksomheder, der ønsker mere end blot en standardløsning.

Eagle Media er et specialiseret webbureau med stor erfaring inden for webudvikling, bl.a. af hjemmesider og webshops i Laravel. Vi er specialister i Laravel-udvikling og kan derfor skræddersy en effektiv webløsning til din virksomheds ønsker og behov.

Ønsker du at høre mere om, hvilke muligheder udvikling i Laravel kan skabe for din virksomhed, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Mange fordele ved udvikling i Laravel

Laravel har en række fordele, som både du og din virksomhed, og ikke mindst dine kunder, får stor glæde af. Vi har samlet nogle af de største fordele ved Laravel her, men listen er bestemt længere:

Anvendelse - anerkendt og meget anvendt framework

Laravel er populært i hele verden, hvilket blandt andet skyldes, at frameworket er enkelt, nemt og effektivt at arbejde med. Det skaber samtidig muligheder for at skræddersy systemer til helt konkrete behov og ønsker, så den endelige løsning passer perfekt til din virksomhed.

Fleksibilitet - mange muligheder for specialiserede løsninger

Da Laravel er open source og baseret på programmeringssproget PHP, skaber det en fleksibilitet, som kommer både udviklere og virksomheder til gode. Især hvis ønsket er mere end blot en standardløsning.

Laravels evne til at udvikle specialiserede løsninger skaber muligheder, som visse andre frameworks ikke er i stand til at imødekomme på samme måde. Ønsker man en meget avanceret brancheløsning med særlige krav eller integrationer, er udvikling i Laravel et rigtig godt valg.

Open source - ingen begrænsninger og løbende optimering

Med Laravel låses du ikke af en enkelt leverandør eller et enkelt system - Laravel er nemlig open source. Er du nødt til at skifte leverandør, kan du gøre det, uden at det går ud over udviklingen og driften af din webshop.

Sikkerhed - grundlæggende beskyttelse mod alle risici

Som en del af udvikling i Laravel - og ethvert andet framework - er sikkerhed essentielt. Én af styrkerne ved Laravel er netop den grundlæggende sikkerhed, hvilket blandt andet skyldes open source-tilgangen. Den tillader nemlig udviklere konstant at optimere og forbedre sikkerhedsniveauet og -funktioner i Laravel, hvilket styrker fundamentet for din onlineforretning.

Statamic CMS - et stærkt alternativ til WordPress

Der findes mange forskellige løsninger til at udvikle og drive hjemmesidesystemer - ét af disse er Statamic-frameworket, som bruges af både SMV’ere og internationale brands.

I modsætning til verdens mest anvendte CMS-system, Wordpress, så giver Statamics CMS mulighed for at lave mere avancerede og komplekse hjemmesideløsninger. Det er en klar fordel, hvis din virksomhed ønsker en skræddersyet hjemmeside med høj funktionalitet, øget sikkerhed samt udviklings- og designmuligheder i absolut topklasse.

Statamics CMS er altså ideelt til virksomheder, der vil mere end blot en standardløsning med relativt begrænsede funktioner og integrationer.

Laravel til webshops - velegnet til komplekse løsninger

Muligheden for at udvikle specialudviklede løsninger gør Laravel ideelt til webshops, der ønsker mere end blot standardløsninger. Med en webshop i Laravel kan din virksomhed f.eks. få stor frihed i forhold til udvikling, funktionalitet og designmuligheder, mens en Laravel-webshop også har har et højt performance- og sikkerhedsniveau.

Ønsker du og din virksomhed mere frihed, så jeres webshop matcher jeres ønsker og behov 100 %, er en webshop i Laravel et godt valg.

Brancheløsninger udviklet i Laravel skaber stærke resultater

Nogle virksomheder klarer sig fint med en standardhjemmeside eller –webshop. Andre virksomheder har derimod brug for mere komplekse webløsninger med særlig funktionalitet eller mulighed for integration af forskellige systemer for at kunne imødekomme deres målgruppers behov optimalt.

Til at løse den opgave er skræddersyede brancheløsninger det ideelle valg. Specialløsninger, f.eks. med bookingsystemer, søgefunktionalitet eller login-adgang, er en klar fordel for virksomhederne. Løsningerne skræddersyes nemlig til deres helt specifikke behov og målgruppens forventninger til virksomheder i bestemte brancher.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück