Vi finder den rigtige webshop løsning til dig

Der findes et utal af webshop løsninger, når du vil sætte strøm til din online forretning. Hos Eagle Media mestrer vi dem alle!
Det betyder, at du kan få lige præcis den webshop-løsning, der passer til dig, dine produkter og din forretnings behov.

Eksempler på webshop løsninger

Webshops og optimering.

Eksempler på webshop løsninger

Brugervenligt CMS

Lynhurtig loadtid

Custom webdesign

Integrationer med eksterne systemer

SEO Venlig Webshop

Webshop case

Unik webshop - tilpasset målgruppen

KforKage.dk er starter op af Sara da hun var kun 8år, 4 år senere har hun fået investering af løverne fra Løvens hule.

Vi har stået for implementering af unikt webdesignet og tilpasninger efter kundens ønsker, KforKage er udviklet på ShopOrama platofrom.

Kontakt os

Udvikling af webshop løsninger

Lad Eagle Media hjælpe dig hele vejen

Opsætning af løsning

Opsætning af løsning

Så snart vi er blevet enige om en plan for din webshop, sætter vi løsningen op i det valgte system. Det drejer sig om alt lige fra design over systemtilpasning og til betalingsløsningen. Når alt er sat op og gennemtestet, er vi klar til at gå videre.

Oprettelse/flytning af produkter

Oprettelse/flytning af produkter

Dernæst går vi i gang med at sætte dine produktkategorier og produkter op i webshoppen. Vi kan enten flytte dem over fra din nuværende webshopløsning eller oprette dem helt fra bunden. Vi kan levere det hele lige fra den rå opsætning og til sælgende kategori- og produkttekster.

On-page SEO

On-page SEO

Til såvel webshoppen som de enkelte kategorier, produkter og andre sider på din webshop, foretager vi en gennemgribende on page søgemaskineoptimering (SEO). Vi sørger også for, at alle sider har både title og meta description og bruger Alt-tag i billederne.

Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering

Når alt er sat op i shoppen, tester vi alt det tekniske og sikrer os, at det er i orden og fungerer som det skal. Vi tester også hastigheden på både hele webshoppen og de enkelte sider og optimerer din webshopløsning, så den altid giver de hurtigst mulige svartider.

Design optimering / Splittest

Design optimering / Splittest

Vi ser også nærmere på selve kundeoplevelsen i webshoppen og foretager splittest på de vigtigste sider som f.eks. indkøbskurven og betalingsløsningen, samt det generelle design på kategorisiderne og produktsiderne, så webshoppen konverterer optimalt.

Løbende udvikling

Løbende udvikling

Når først alt er oppe at køre, kan du tegne abonnement på løbende support og vedligeholdelse af din shop. Hvordan timerne i abonnementet bliver brugt, bestemmer du! Vi kan både tjekke SEO, udvikle nye sektioner i shoppen og udvikle content marketing.

  • “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

    “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

Webshops - fra idé til succes

Eagle Media har leveret kode til rigtig mange succesfulde webshops

webshop løsninger

Ærlig og pålidelig rådgivning

Netop fordi vi kender praktisk talt alle de webshop løsninger, der findes på markedet, kan vi give dig en ærlig og erfaringsbaseret rådgivning. Det gælder, uanset om du ikke har valgt en webshop løsning endnu eller måske allerede har bygget en webshop på en af de mange webshop løsninger, der findes på markedet.

Fra ide til kørende webshop

Har du brug for det, kan vi tage dig hele vejen fra valg af løsning, oprettelse af de fornødne aftaler med kortindløsere og betalingssystemer og til den færdige webshop er i luften. Alt hvad der ligger derimellem af design, kodning og tekstskrivning, klarer vi også for dig. Vi kan også hjælpe dig med drift og vedligehold, når først din webshop er gået i luften.
webshop løsninger
webshop løsninger

Brugervenlig shop til kunderne

Når vi designer din webshop, er det vigtigt for os, at shoppen kommer til at fremstå logisk og intuitiv for brugerne og at de enkelte produkter præsenteres på den bedste og mest informative måde for kunderne.


Det betyder, at både menuer, kategori- og produktsider, samt kurven og den afsluttende købs- og betalingsproces er designet, så der aldrig opstår tvivl hos dine kunder om, hvad det næste logiske skridt er.


Vi lægger også vægt på, at din webshop tager sig lige så godt ud på mobilen, som på både computer og tablet. For i dag foregår de fleste søgninger på mobilen og flere og flere har også flyttet deres indkøb over på mobilen. Derfor er det ekstra vigtigt, at webshoppens design tager sig bedst muligt ud på mobilen.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail

Samarbejdspartnere

Bliv ringet op Kasper Stück