DanDomain webshop

DanDomainDanDomain udbyder en hosted webshopløsning, der gør det nemt at komme i gang med at sælge varer på nettet. Opret et abonnement, vælg en designskabelon og opret jeres varer, så er I klar til kunderne. Det lyder nemt, og er det også langt hen ad vejen. Men skal I udnytte nogle af de mere avancerede opsætningsmuligheder og funktioner, kan det være en god ide at få hjælp fra en professionel udvikler. Det er her Eagle Media kommer ind i billedet.

Med en DanDomain webshop er det nemt at komme i gang med at sælge jeres produkter og tjenesteydelser på nettet. I kan tilmed prøve systemet gratis i en måned, før I beslutter jer for, om det er noget for jer.

Vælg og tilpas en designskabelon

Så snart I har oprettet et abonnement, er alt hvad I skal gøre, at vælge en designskabelon og oprette jeres varer. Designskabelonen kan tilpasses på en række punkter, ligesom I kan sætte jeres eget logo på webshoppen, så den ikke ligner alle andres. Ønsker I et mere unikt design, er det muligt at tilpasse de enkelte skabeloner yderligere eller bygge jeres helt eget design fra bunden. Det kræver dog et godt kendskab til HTML- og CSS-kode.

Opret varer og opsæt betalingsløsning på DanDomain webshop

Derefter kan I gå i gang med at oprette jeres produktkategorier og produkter, samt alt det andet indhold, der skal til på en webshop. Det kræver god viden om, hvordan I skriver sælgende tekster. For det er ikke en god ide at genbruge leverandørernes produktbeskrivelser – det straffer Google jer for.

Før I kan lukke kunderne ind, skal I først have opsat betalingsløsningen. Selve opsætningen er forholdsvis enkelt at gå til. Men forud for det, skal der først indgås en indløsningsaftale med en betalingskortformidler – og så er det jo rart at være helt sikker på, at alt er sat rigtigt op, så hverken kunderne eller I selv får nogle uheldige oplevelser.

Få hjælp til opsætningen af jeres DanDomain webshop

Skal I have hjælp til nogle af de mere avancerede tilpasnings- og opsætningsmuligheder eller have hjælp til oprettelse af indløsningsaftale og opsætning af betalingssystem, kan I med fordel tage fat i Eagle Media. Vi er eksperter i udvikling af hjemmesider og webshop-løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Kontakt os allerede i dag ved hjælp af kontaktformularen her på siden eller pr. mail eller telefon. Så kontakter vi jer og tager en snak med jer om, hvordan I får succes med jeres DanDomain webshop!

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.