Shopify webshop

Shopify PartnerShopify er en amerikansk webshop-løsning, der også anvendes af danske webshop-ejere. Løsningen fungerer som en service i skyen, hvor I opretter jeres egen konto, logger ind og begynder at bygge butikken i Shopify-systemet. Det er også muligt at foretage mere avancerede tilpasninger af systemet. Det kan Eagle Media hjælpe jer med.

Shopify er en webshop-løsning, der tilbydes på abonnementbasis på internettet. Fordelen er, at I ikke selv skal til at installere og hoste en webshop på jeres egen server, samt at det er forholdsvist nemt selv at tilpasse webshoppens design og tilknytte jeres eget domæne til shoppen.

Samtidig får i en mobilvenlig webshop og nem integration med forskellige betalingsgateways, herunder en række danske selv om de ikke er omtalt i listen på Shopify’s eget website.

Perfekt til salg på de sociale medier

Shopify er et godt valg, hvis I påtænker at sælge jeres varer online via jeres forretnings profilsider på Facebook, Twitter eller Pinterrest. Med Shopify er det nemt at sætte en butik op som en særlig sektion på jeres Facebook-side, ligesom det er muligt at lægge alle de produkter I har slået op på Pinterest direkte i kurven på jeres Shopify webshop eller tilføje en Køb-knap til alle jeres produktrelaterede tweets.

Shopify gør det også muligt at modtage betaling IRL med en særlig kortlæser, der kan sættes på en mobiltelefon.

Få hjælp til de avancerede indstillinger

Har I brug for hjælp til mere avancerede tilpasninger af HTML- og CSS-kode, eller opsætning af betalingsgateways eller nogle af de andre specialfunktioner, der findes i Shopify, står vi altid klar til at hjælpe jer.

Vi er eksperter i webshop- og hjemmesideløsninger til mindre og mellemstore virksomheder og har implementeret og udviklet flere forskellige Shopify-løsninger. Derfor kender vi systemet og dets muligheder rimelig indgående.

Skal I have hjælp med jeres Shopify webshop, så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder eller send os en mail eller giv os et kald. Så kontakter vi jer for en uforpligtende snak om, hvordan I får succes med en Shopify webshop.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.