ShopOrama

ShopOramaShopOrama webshop løsningen er udviklet af erfarne e-købmænd til dig, der har brug for en essentiel webshopløsning, der er nem at arbejde med og administrere i hverdagen og indeholder al den funktionalitet, der er nødvendig for at få succes med din webshop allerede fra starten.

Med Shoporama er du i trygge hænder, uanset om du er ny eller erfaren e-købmand. Løsningen indeholder alle de værktøjer, du har brug for og gør det nemt for dig at oprette, administrere og redigerer dine varer, behandle dine ordre og udsende nyhedsbreve i hverdagen.

Eagle Media er Officiel Shoporama Design Partner og har over 40 glade ShopOrama kunder.

Shoporama Designpartner

Alt hvad du har brug for som e-købmand

Du får også avancerede funktioner med som split-testing, så du kan afprøve hvilken opsætning og salgstekst til dine produkt- og landingssider, der virker bedst på netop dine kunder. Du får også et smart værktøj til at klone produkter med og kan nemt integrere til flere forskellige praktiske online tjenester (MailChimp, Ubivox og CampaignMonitor etc.), økonomisystemer og betalingsløsninger.

Du kan tilmed få en smart app til din smartphone, så du kan følge udviklingen på din webshop, uanset hvor du befinder dig.

Derudover har Eagle Media udviklet “ShopOrama Tool” som er et værktøj som gør din hverdag nemmere når du arbejder med ShopOrama.

Søgemaskineoptimeret platform

Shoporama er bygget til at være søgemaskinernes kæledække. Du får nogle af markedets hurtigste indlæsningstider på din shop, duplicate content tjek, samt en nem og overskuelig måde at indtaste alle nødvendige SEO-oplysninger som title og meta description på både produkter, sider og andre indholdselementer som f.eks. de vigtige Alt-tags på dine billeder.

Samtidig tilpasses motoren i Shoporama løbende, så din shop altid performer optimalt i forhold til Googles algoritmeændringer, selv om vi naturligvis ikke kan sikre dig mod straf på grund af dit indhold. Men teknikken spiller og f.eks. responsivt design – der er et must for at få prædikatet ”Mobilvenlig” i mobile søgninger – er implementeret som standard.

Kan jeg få ShopOrama til at se ud, som jeg gerne vil have det?

Eagle Media er officiel designpartner for ShopOrama. Det betyder, at vi er eksperter i at tilpasse eksisterende og udvikle helt nyt design til din ShopOrama webshop.

Designmæssigt kan du vælge mellem en af ShopOramas mange skabeloner. Vi anbefaler at bruge vores egne skabeloner. Således har vi udviklet vores egen version af Massachusetts v2 som er bygget på Bootstrap 3. Derudover har vi også bygget vores helt egen skabelon i Foundation 6.

Vi kan også bygge din helt egen skabelon hvor vi designer og udvikler hele webshoppen fra bunden eller tilpasse eksistrende skabeloner til dit design og dit behov. Hos Eagle Media har vi erfaringer med mange forskellige løsninger. Så hvis du allerede har et tema kan vi også hjælpe med at rette i det eller implementere et nyt tema i ShopOrama.

Hvad koster det at få udviklet en Shoporama-webshop?

Det behøver ikke at koste kassen for at komme i gang med Shoporama. Hvor dyrt det bliver, afhænger naturligvis af, hvor mange tilpasninger der skal foretages i designet og opsætningen af din webshop.

Hos Eagle Media har vi implementeret webshops fra få tusinde kroner og opefter. Så alle har råd til at få hjælp fra os til deres Shoporama-løsning!

Kan jeg flytte fra en anden webshop-platform?

Det er nemt at flytte din webshop fra et andet webshop-system. For Shoporama er udstyret med importfunktion fra de mest kendte webshop-systemer herhjemme. Så uanset om du har hostet din shop i WooCommerce på dit eget WordPress-site, ligger hos en anden hosted løsning eller anvender større systemer som Magento og lignende, klares importen af alle dine varer og andre informationer.

Hvordan kommer jeg i gang med Shoporama?

Vi har hjulpet rigtig mange med at komme i gang med Shoporama og har masser af Shoporama-kunder, der trofast holder fast i os som løsningspartner, selv om de har været i gang med Shoporama i flere år. De ved nemlig, at vi kan vores kram!

Hvis du er i tvivl om noget kan du altid kontakte os, vi hjælper dig så du kommer rigtigt i gang og får alt sat korrekt op fra starten.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.