Bliv fundet på Google

Google MobilHvad nytter det at have en webshop eller hjemmeside, hvis ingen ved at den eksisterer? Ligger du ikke på forsiden i Google for de søgeord, der er vigtige for jeres forretning, har du sjældent en chance for at blive fundet. For de færreste går videre end den første side i søgeresultaterne, når de skal finde hjælp til det, de har søgt efter!

Kan jeres kunder eller kundeemner ikke finde jer på forsiden af Google, kommer der næppe mange besøgende til jeres webshop eller hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at jeres site er søgemaskineoptimeret (SEO-optimeret), så det er nemt for Google og de andre søgemaskiner at finde de oplysninger, de skal bruge for at vurdere jeres placering i søgeresultaterne.

Søgemaskineoptimering handler ikke kun om indholdet

For mange handler søgemaskineoptimering udelukkende om, hvordan indholdet på siden er skrevet og hvorvidt der er skrevet ordentlige Title og meta descriptions til siderne, samt at der findes omtaler og links til siden på andre websites (linkbuilding).

Men i dag vurderer Google i højere grad din side på en lang række tekniske parametre som svartid og hvorvidt siden anvender et såkaldt responsivt design, der gør det lige så nemt at læse den på en mobil som på en computer.

Samtidig ser Google på kodekvaliteten på siden og lægger vægt på, hvor mange oplysninger om indholdet, de kan få. Det er alt sammen faktorer, som det normalt er svært at få ordentligt på plads, med mindre man – som Eagle Media – er et professionelt webudviklingshus, der har helt styr på teknikken og kan optimere både den og den kode siden er bygget af til perfektion.

Vær sikker på at jeres websted er SEO-optimeret helt i bund

Så skal I være helt sikker på, at jeres hjemmeside eller webshop er totalt SEO-optimeret helt ned til den sidste kodelinje, skal I vælge en samarbejdspartner, der ikke kun har forstand på design og indhold, men som forstår værdien af et teknisk perfekt og toptunet websted for jeres placeringer på Google og de andre søgemaskiner.

Derfor er det helt naturligt for os, både at tale On-page SEO, linkbuilding og de mere tekniske søgemaskineoptimeringer med vores kunder – også selv om vi ikke har bygget deres webshop eller hjemmeside. For tit kan vi lige det ekstra på den tekniske front, der skal til at sikre jer topplaceringerne i Google.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.