Samarbejdspartnere

Hos Eagle Media løser vi mange forskellige opgaver af varierende omfang. Nogle gange har vi brug for en samarbejdspartner og det er her vi ser store muligheder i samarbejde på tværs af virksomheder og brancher.

Vi har allerede en række samarbejdspartnere indenfor områderne:

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Hver dag kæmper vi for, at tilliden mellem køber og sælger bliver større – og afstanden bliver mindre. Med e-mærket sender du et stærkt signal til dine kunder om, at du garanterer dem en tryg handel og fortjener deres tillid. Vores kontante køberbeskyttelse på helt op til 10.000 kroner viser forbrugerne, at vi tror på dig og din forretning – og opfordrer dem til at gøre det samme.

Platform

Vi er officiel designpartner hos ShopOrama, som er en af de nyere webshopplatforme på markedet. ShopOrama er 100% dansk-udviklet og med dansk support. ShopOrama har fokus på SEO på højt plan. ShopOrama har det største webshop-fællesskab på Facebook, hvor alle ShopOrama webshop-ejerne hjælper hinanden. Du kan læse mere om ShopOrama her.

Scannet har fået ny webshop platform i 2017. Vi er officiel designpartner på den nye version af Scannet webshop. Den nye Scannet webshop er en dansk hosted løsning. Det vil sige du ikke skal stå for noget teknisk selv og har dansk support hele vejen igennem. Du kan læse mere omkring Scannet Webshop her.

Danske Wannafind tilbyder en bred vifte af hostede løsninger til hjemmesider og webshop. Det vil sige du ikke skal stå for noget teknisk selv og der er dansk support hele vejen igennem. Du kan læse mere omkring Wannafind Webshop her.

Fragt

Pakkelabels er en brugervenlig fragtløsning, der gør det nemmere at lave forsendelser og oprette pakkelabels. Med Pakkelabels kan du nemt og hurtigt oprette og printe både Post Danmark, GLS og andre fragtfirmaers pakkelabels.
Vi kan opsætte Pakkelabels.dk plugins i forskellige systemer og udvikler også integrationer specielt til din webløsning.

Optimering

Hvis I er interesserede i et partnerskab så tøv ikke med at kontakte Eagle Media.