Få den rigtige webshop-løsning

Der findes et utal af webshop-løsninger, når du vil sætte strøm til din online forretning. Hos Eagle Media mestrer vi dem alle! Det betyder, at du kan få lige præcis den webshop-løsning, der passer til dig, dine produkter og din forretnings behov.

Hos Eagle Media skal vi ikke absolut have dine behov til at passe til en bestemt løsning, men vælger det webshop-system, der giver det bedste resultat – og passer til din økonomi.

Ærlig og pålidelig rådgivning

Netop fordi vi kender praktisk talt alle de webshop-løsninger, der findes på markedet, kan vi give dig en ærlig og erfaringsbaseret rådgivning. Det gælder, uanset om du ikke har valgt en webshop-løsning endnu eller måske allerede har bygget en webshop på en af de mange webshop-løsninger, der findes på markedet.

Fra ide til kørende webshop

Har du brug for det, kan vi tage dig hele vejen fra valg af løsning, oprettelse af de fornødne aftaler med kortindløsere og betalingssystemer og til den færdige webshop er i luften. Alt hvad der ligger derimellem af design, kodning og tekstskrivning, klarer vi også for dig. Vi kan også hjælpe dig med drift og vedligehold, når først din webshop er gået i luften.

Design af webshop

Når vi taler brugervenligt design på din webshop, tænker vi både på dine besøgende kunder og dig som administrator.

Brugervenlig shop til kunderne

Når vi designer din webshop, er det vigtigt for os, at shoppen kommer til at fremstå logisk og intuitiv for brugerne og at de enkelte produkter præsenteres på den bedste og mest informative måde for kunderne.

Det betyder, at både menuer, kategori- og produktsider, samt kurven og den afsluttende købs- og betalingsproces er designet, så der aldrig opstår tvivl hos dine kunder om, hvad det næste logiske skridt er.

Vi lægger også vægt på, at din webshop tager sig lige så godt ud på mobilen, som på både computer og tablet. For i dag foregår de fleste søgninger på mobilen og flere og flere har også flyttet deres indkøb over på mobilen. Derfor er det ekstra vigtigt, at webshoppens design tager sig bedst muligt ud på mobilen.

Brugervenlig adminstration til dig

I hverdagen kommer du til at tilbringe rigtig meget tid i administrationsmodulet til din webshop. Her skal du håndtere de indkomne ordrer, redigere eksisterende og oprette nye produkter og produktkategorier, samt tilpasse priser og diverse andre indstillinger.

Derfor er det vigtigt, at administrationsmodulet i din webshop også er opbygget på en brugervenlig og intuitiv måde, så du har nemt ved at få opgaverne hurtigt fra hånden og aldrig bliver i tvivl om, hvad du skal gøre nu.

Alt efter hvilken platform du vælger til din webshop, kan vi tilpasse administrationsmodulet i større eller mindre grad, så det passer til dine daglige arbejdsprocesser, ligesom administrationen i de fleste webshop-platforme kan bruges fra mobilen eller en installeret app på mobiltelefonen, så du altid kan betjene dine kunder, uanset hvor du befinder dig.

Udvikling af webshoppen

Opsætning af løsning

Så snart vi er blevet enige om en plan for din webshop, sætter vi løsningen op i det valgte system. Det drejer sig om alt lige fra design over systemtilpasning og til betalingsløsningen. Når alt er sat op og gennemtestet, er vi klar til at gå videre.

Oprettelse/flytning af varer

Dernæst går vi i gang med at sætte dine produktkategorier og produkter op i webshoppen. Vi kan enten flytte dem over fra din nuværende webshopløsning eller oprette dem helt fra bunden. Vi kan levere det hele lige fra den rå opsætning og til sælgende kategori- og produkttekster.

On page SEO

Til såvel webshoppen som de enkelte kategorier, produkter og andre sider på din webshop, foretager vi en gennemgribende on page søgemaskineoptimering (SEO). Vi sørger også for, at alle sider har både title og meta description og bruger Alt-tag i billederne.

Hastighedsoptimering

Når alt er sat op i shoppen, tester vi alt det tekniske og sikrer os, at det er i orden og fungerer som det skal. Vi tester også hastigheden på både hele webshoppen og de enkelte sider og optimerer din webshopløsning, så den altid giver de hurtigst mulige svartider.

Design optimering / Splittest

Vi ser også nærmere på selve kundeoplevelsen i webshoppen og foretager splittest på de vigtigste sider som f.eks. indkøbskurven og betalingsløsningen, samt det generelle design på kategorisiderne og produktsiderne, så webshoppen konverterer optimalt.

Løbende udvikling

Når først alt er oppe at køre, kan du tegne abonnement på løbende support og vedligeholdelse af din shop. Hvordan timerne i abonnementet bliver brugt, bestemmer du! Vi kan både tjekke SEO, udvikle nye sektioner i shoppen og udvikle content marketing.

Kom i gang med webshoppen

Valg af domæne

Det er vigtig at vælge det rigtige domæne til sin webshop og sørge for at man har relaterede domæner. Har din webshop allerede et navn og har du købt det som domæne? Ellers skal du have fundet et beskrivende navn til din shop, der er ledigt som domænenavn. Det kan vi hjælpe med, ligesom vi kan stå for registrering og administrationen af domænet.

Vælg udbyder

Dernæst skal du vælge hvilket webshop-system, du ønsker at køre med. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige løsning til dig og dit behov, ud fra vores viden omkring de fleste webshop løsninger. Vi har primært fokus på ShopOrama løsninger, men vi udvikler også webshops på andre platforme så som WooCommerce, Shopify, DanDomain-, SmartWeb- og Wannafind- webshop.

Kom i gang

Som kunde hos Eagle Media står du aldrig alene. Vi hjælper dig i gang og sætter alt op, som du gerne vil have det. Du bestemmer selv hvor meget, vi skal hjælpe dig, og hvordan din webshop skal sættes op, samt hvilket design og hvordan webshoppen skal fungere.