Webudvikler praktikant

Arbejdsområder

  • HTML5, CSS3, JavaScript og frontend frameworks.
  • Vedligeholdelse og optimering af løsninger.
  • Fokus på SEO & UX under udvikling.
  • Shopify, Laravel og WordPress.

Relevante uddannelser

  • Universitetsuddannelser inden for IT
  • Webudvikling
  • Softwareudvikler
  • Datamatiker
  • Multimediedesigner

Er du interesseret?

Send din ansøgning og cv til [email protected]. Du vil få svar hurtigst muligt, om du er udvalgt til at komme til samtale angående praktikpladsen.


Udtalelser fra webudvikler praktikanter


Peter Webudvikler

Peter

Webudvikler

Hvorfor valgte du praktik hos Eagle Media?

Jeg valgte som udgangspunkt en praktikplads hos Eagle Media da de beskæftiger sig med mange af de områder indenfor webudvikling, som jeg har interesse i at arbejde med ved en fremtidig arbejdsplads.

Derudover var de ved første møde meget opmærksomme på at tilpasse forløbet så det kunne indfrie mine mål og forventninger.

Hvordan var det at arbejde hos Eagle Media?

Eagle Media er en mindre virksomhed og det medfører mange varierende arbejdsopgaver. Man bliver hurtigt opgaveansvarlig og får lov at arbejde selvstændigt med løsningerne. Derudover er der en løbende sparring, hvor der altid kan afsættes tid til hjælp og feedback hvis man har brug for det.

Hvad tager du med dig fra din tid som praktikant?

Udover en bredere teknisk kunnen med webudvikling, har jeg fået opbygget en større tillid til egen indsats. Desuden har jeg fået indsigt i innovation og det at være selvstændig, hvilket yderligere har været en værdifuld læringsproces jeg kan tage med mig.


Nicolai Webudvikler

Nicolai Reigstad Rasmussen

Datamatiker / PBA Webudvikling

Hvorfor valgte du praktik hos Eagle Media?

Jeg har under mit studie, PBA Webudvikling, været i et 3 måneders praktikforløb ved Eagle Media. Jeg søgte ved Eagle Media, da jeg så det som en rigtig god mulighed for at arbejde med teknologier som jeg ikke ellers havde arbejdet så meget med.

Hvordan var det at arbejde hos Eagle Media?

Jeg har gennem praktikken arbejdet med mange forskellige, udfordrende opgaver. Jeg har arbejdet med både kunde opgaver og interne projekter. Jeg har selv stået med ansvaret for flere kundeopgaver, og har på den måde haft rigtig meget ansvar for det jeg har siddet med.

Ved de interne projekter har jeg fået lov til at være med til at vælge teknologierne der skulle benyttes, så længe der blev udviklet i PHP, som er Eagle Medias primærerkodesprog. Dette har været ekstremt lærerigt, da jeg har skulle argumentere for mine ønskede valg.

Hvad tager du med dig fra din tid som praktikant?

Jeg har lært rigtig meget ved Eagle Media. Jeg har fået lov til at arbejde med en masse teknologier, som jeg ikke ellers havde arbejdet med. Afprøvet nye frontend frameworks, og fået en masse ny viden om hvordan man kan opbygge webshops i forskellige webshopsystemer.

Jeg har fået en rigtig god forståelse for hvordan Eagle Media driver deres webbureau, og hvordan de håndterer deres kunder.

Jeg har været rigtig glad for at være i praktik i Eagle Media, og vil klart anbefale at søge her!


Kevin Webudvikler

Kevin Steen Hansen

Datamatiker / PBA Webudvikling

Hvorfor valgte du praktik hos Eagle Media?

Jeg har igennem en periode på 3 måneder været i praktik hos Eagle Media under studiet PBA Webudvikling. Eagle Media er et webbureau som arbejder med de teknologier som jeg har interesse i, og derfor var det et rigtigt godt sted, at gennemføre en praktikperiode.

Hvordan var det at arbejde hos Eagle Media?

Igennem perioden hos Eagle Media har jeg arbejdet med forskellige former for opgaver. Der har været arbejdet med kundesager samt interne opgaver for virksomheden. Disse former for virksomheder har været med til, at give forskellige former for læring.

Kundesagerne har givet indblik i hvad kunder ønsker med deres hjemmesider samt hvilke systemer der bruges til de forskellige opgaver. De interne opgaver har været større opgaver hvor der har været åbnet for mulighederne. Jeg har som praktikant fået lov, at være med til, at bestemme teknologier samt struktur i de større webapplikationer hvilket har været rigtigt godt.

Hvad tager du med dig fra din tid som praktikant?

Eagle Media har været med til, at give mig en masse læring. Jeg har lært en masse nye teknologier fordi, at jeg som udvikler har fået lov til, at være med til og bestemme teknologier samt fået fortælling om nye teknologier og hvad der bruges derude.

Derudover har jeg fået indblik i hvordan man som udvikler begynder på, at udvikle større projekter, da vi i samarbejde har opbygget struktur til webapplikationerne hvor man har kommet med indskud til hinanden.

Jeg vil helt sikkert anbefale Eagle Media hvis du søger praktiksted, da jeg føler, at jeg har massere gaver med fra Eagle Media.

Bliv ringet op Kasper Stück