Scannet Webshop

Scannet WebshopScannet er en 100 % danskudviklet og hosted webshop med mobilvenlige skabeloner og smarte markedsføringsfunktioner som gavekort, rabatkoder og nyhedsbreve. Webshoppen er nykodet helt fra bunden og søgemaskineoptimeret helt ind til kernen. Samtidig tilbyder Scannet en dedikeret kundeservice, der har rigtig gode svartider på dine spørgsmål. Har du brug for mere, er Eagle Media officiel udviklingspartner. Det gør os til det sikre valg, hvis du skal have hjælp til din Scannet Webshop.

Scannet var nogle af de første herhjemme til at udbyde hosting til priser, der var til at komme i nærheden af for almindelige mennesker. Det var også tilfældet, da de som nogle af de første danske hosting-udbydere, kunne tilbyde en skræddersyet webshop-løsning til landets første e-købmænd.

Den nuværende Scannet Webshop er bygget på baggrund af de snart 20 års erfaring, som Scannet har med at drive webshop-hosting. Det er tredje version og den er kodet helt fra bunden, for at sikre dig de hurtigste svartider og den bedste og mest optimerede brugeroplevelse på mobil og tablet, der er danskernes foretrukne enhed til shopping i dag.

Scannet har valg ikke at køre med versioner mere. Det vil sige at Scannet Webshop 1 og Scannet Webshop 2 er udgået, den nye løsning hedder “Scannet Webshop” og er den løsning Scannet satser på i fremtiden. Hvis du har brug for at få flyttet til den nye Scannet Webshop løsning eller have lavet tilpasninger kan vi nemt hjælpe jer.

Du er hurtigt i gang

Vælger du en Scannet Webshop løsning, kan du komme hurtigt i gang til en fast, lav månedlig pris. Samtidig slipper du for at skulle investere i og bøvle med installationen af servere, shopsoftware og foretage alverdens hastighedsoptimering og andre tekniske operationer.

Ligesom andre hostede webshop-løsninger er det nemt at komme i gang med Scannet Webshop. Vælg den designskabelon der passer bedst til jeres shop og tilpas den med jeres eget logo etc. Derefter skal der opsættes en betalingsløsning, oprettes varer og eventuelt tilknyttes en fragtleverandør. Så er I klar til at få kunder i butikken.

Det første du skal gøre, efter du har tegnet abonnement, er at vælge mellem en af de mange flotte, mobiloptimerede skabeloner. Hver enkelt skabelon kan tilpasses med jeres eget logo og tilpasses i visningen af kategorier og varer.

Derefter skal I i gang med at fylde varer på de digitale hylder i form af tekst og billeder til hver vare. Derefter skal betalingsløsningen konfigureres og fragtpriser med videre sættes op. Så er shoppen klar til kunder.

At løsningen er hosted, betyder, at I ikke behøver at bekymre jer om at installere nogle programmer eller drive jeres egen webserver, for at sælge jeres varer på nettet. Alt hvad I skal gøre, er at tegne abonnement hos Scannet. Så er I klar til at gå i gang!

Vi kan hjælpe jer med alt lige fra at tilpasse designskabeloner, så har I brug for hjælp til jeres Scannet Webshop-løsning, så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder eller giv os et ring. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan I kan få succes med jeres Scannet Webshop.

 

De mere avancerede muligheder

Blandt de mere avancerede muligheder er integration til jeres økonomi- og lagersystem, ligesom Scannet Webshop arbejder sammen med de mest udbredte online tjenester til e-mail markedsføring, som f.eks. MailChimp.

Det er også muligt at oprette ønskelister med Addwish og tilpasse visningen af produkter på forside og kategorisider med clerk.io. Endelig kan du nemt opsætte og systematisere gavekort og rabatkoder, som du kan bruge i dine forskellige markedsføringskampagner.

De mere avancerede funktioner kan forholdsvist nemt tilføjes som moduler og plugins. Det gør det nemt at arbejde med, men kræver oftest også et vist kendskab til f.eks. HTML- og CSS-kode. Samtidig skal I også vide, hvordan I får oprettet en indløsningsaftale til betalingskort og håndterer de forskellige indstillingsmuligheder i praksis.

Få hjælp til din Scannet webshop af en officiel udviklingspartner

Selv om det er blevet nemmere for brugere uden HTML-erfaring at tilpasse skabelonerne, nemmere at sætte integration op til f.eks. jeres finanssystem og arbejde med flere sproglag, er der stadig en del opsætning, der kræver, at du har et godt kendskab til teorien bag og den praktiske implementering af de forskellige integrationer og systemer.

Er det første gang, du skal i gang med en webshop, skal du også have en indløsningsaftale og andre praktiske detaljer på plads. Det kan være noget af en jungle at finde ud af, hvis du ikke har gjort det før.

Så selv om Scannet Webshop er en af de mest brugervenlige webshops, vi har set til dato, kan der stadig være masser af brug fra en erfaren udvikler og designer som os. Vi er officiel Scannet Webshop udviklingspartner og har opsat adskillige Scannet Webshops i tidligere versioner. Vi har også allerede gode erfaringer med den nye udgave. Her har vi både kodet nye og tilpasset eksisterende designskabeloner, ligesom vi har stået for alt det praktiske omkring indløsningsaftaler og betalingsløsninger for vores kunder.

Har du brug for hjælp til de praktiske detaljer ved din Scannet Webshop, så kontakt os med det samme. Vi svarer altid på telefonen. Uden for normal arbejdstid kan du bruge kontaktformularen, som du finder andet steds her på siden. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få succes med jeres Scannet Webshop.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.