SmartWeb webshop

SmartWebSmartWeb er en dansk hostingudbyder, der også sælger en webshop-løsning som en tjeneste på nettet. Alt hvad I skal gøre for at komme i gang med at handle på nettet, er at oprette en konto, vælge en responsiv designskabelon og tilføje de varer, I ønsker at sælge. Det er nemt, men systemet indeholder også en række mere avancerede tilpasningsmuligheder, som du kan få hjælp til hos Eagle Media.

SmartWeb’s webshop-løsning er nem at komme i gang med – også hvis I ikke kender noget til programmering og opsætning af webløsninger. Løsningen er en tjeneste på internettet, der hverken kræver at I skal til at installere noget som helst eller selv behøver at have jeres egen webserver. Tilmed er første måned gratis, så I kan se, om SmartWeb’s webshop er noget for jer.

Nemt at komme i gang

For at komme i gang med jeres nye webshop, skal I først vælge en designskabelon. Den bestemmer, hvordan webshoppen kommer til at se ud.

For at jeres webshop ikke skal ligne alle de andre SmartWeb webshops, kan hver enkelt skabelon tilpasses på en lang række måder. Det er også muligt at foretage mere gennemgribende ændringer af skabelonen, men det kræver, at I har et vist kendskab til HTML- og CSS-kode.

Har I ikke det, kan Eagle Media hjælpe jer. Vi udvikler hjemmeside- og webshopløsninger til små og mellemstore virksomheder og har opsat SmartWeb-løsninger for flere af vores kunder. Vi kan foretage de mere avancerede tilpasninger af webshop-skabelonen, så I er helt sikker på, at jeres webshops design bliver helt unikt.

Opsætning af betalingsløsning

Selv om det er forholdsvist nemt at opsætte en betalingsløsning med Wannafind webshop, kan alt det praktiske omkring oprettelsen af en indløsningsaftale være noget af en udfordring. Samtidig har mange også en naturlig respekt omkring opsætningen af betalingsløsningen. For alt skal jo gerne være rigtigt sat op, så både kunderne og I selv får en god oplevelse med webshoppen.

Her kan Eagle Media hjælpe jer hele vejen fra oprettelsen af indløsningsaftale og til den praktiske opsætning.

Kundeudtalelse

Mickey

Trailerfix.dk

Fandt frem Eagle Media via Facebook, da vi ønskede nogen smårettelser til vores Smartweb webshop. Kasper fik hurtigt løst opgaven, på en stabil og professionel måde – Og til en super god pris.

En klar anbefaling herfra.

Kom nemt i gang med jeres SmartWeb webshop

Ønsker I at komme godt og nemt I gang med jeres SmartWeb webshop, kan det betale sig at teame op med os. Bare udfyld kontaktformularen herunder, send os en mail eller giv os et ring. Så tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang eller videre med jeres SmartWeb webshop.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.