Wannafind webshop

WannafindDanske Wannafind tilbyder en bred vifte af hostede løsninger til hjemmesider og webshop. Deres webshop fungerer som en tjeneste på internettet, hvor alt hvad I skal gøre, for at komme i gang med jeres egen webshop, er at tegne et abonnement, logge på, foretage den grundlæggende opsætning og begynde at oprette varer. Skal I have hjælp til opsætningen eller nogle af de lidt mere avancerede funktioner, står Eagle Media klar til at hjælpe.

Danske Wannafind startede med at udbyde hosting og hjemmesideløsninger omkring årtusindeskiftet. Siden har Skanderborg-firmaet udvidet med andre tjenester, herunder en webshop-løsning der fungerer som en hosted tjeneste på nettet.

Vælger I en Wannafind webshop, slipper I for at skulle installere, opsætte og drive jeres egne webservere og kan koncentrere jer om at administrere webshoppen og ekspedere de kunder og ordrer, der kommer ind hver dag.

Vælg design, tilpas og lancér

Med en Wannafind webshop kan I hurtigt være i gang med jeres nye webshop. Bare vælg den designskabelon, der passer bedst til jeres webshop, foretag de nødvendige tilpasninger, opret varerne og opsæt betalingssystemet. Så er I klar til at tage imod ordrer.

Men selv om det lyder nemt og lige til, kan tilpasningen af designet og opsætningen af betalingsløsningen godt være noget af en udfordring, hvis I aldrig har prøvet at arbejde med en webløsning før.

Her kan Eagle Media træde til, og hjælpe jer med at foretage de fornødne ændringer i HTML- og CSS-koden i den design-skabelon I har valgt til jeres shop eller udvikle og implementere jeres helt eget design til jeres webshop, så jeres shop er helt unik i forhold til de andre Wannafind webshops.

Kom nemt i gang med at modtage online betalinger

Selv om det er nemt at sætte betalingssystemet op i Wannafind’s webshop-løsning, skal I først have oprettet en indløsningsaftale med Teller eller Nets. Hele processen omkring dette kan være udfordrende for de fleste.

Eagle Media har stor erfaring med oprettelse af indløsningsaftaler og kender alle procedurer og smutveje omkring dette. Så med os som partner, slipper I for at stå alene med de forskellige formularer og hvilke informationer, der skal oplyses hvor, når I skal have oprettet en indløsningsaftale.

Kom nemt i gang med Wannafind webshop

Kontakt os i dag via kontaktformularen herunder og lad os snakke nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang eller videre med jeres Wannafind webshop.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.