Ny hjemmeside? - Den klarer vi

Der findes rigtigt mange forskellige hjemmeside-løsninger, derfor er det vigtigt at finde den rigtige, når du skal have en ny hjemmeside.

Eagle Media hjælper dig hele vejen, således at du får den helt rigtige hjemmeside, som matcher dine ønsker og behov.

Står du istedet og mangler en ny hjemmeside med kurv, udvikler vi også Webshops.

Hos Eagle Media benytter vi os primært af WordPress når vi udvikler hjemmesider til vores kunder.

Kan det kodes, så udvikler vi med det

Hjemmesider og mere omfattende special-løsninger.

Kan det kodes, så udvikler vi med det

Brugervenligt CMS

Lynhurtig loadtid

Custom webdesign

Integrationer med eksterne systemer

SEO Venlig Webshop

Webshop case

Unik webshop - tilpasset målgruppen

KforKage.dk er starter op af Sara da hun var kun 8år, 4 år senere har hun fået investering af løverne fra Løvens hule.

Vi har stået for implementering af unikt webdesignet og tilpasninger efter kundens ønsker, KforKage er udviklet på ShopOrama platofrom.

Kontakt os

Udvikling af din hjemmeside

Opsætning af løsning

Opsætning af løsning

Så snart vi er blevet enige om en plan for din hjemmeside, sætter vi løsningen op i det valgte system. Det drejer sig om alt lige fra webdesign til special funktioner. Når alt er sat op og gennemtestet, er vi klar til at gå videre.

Oprettelse/flytning af indhold

Oprettelse/flytning af indhold

Dernæst går vi i gang med at sætte dit indhold på din hjemmeside. Vi kan enten flytte dem over fra din nuværende hjemmesideløsning eller oprette dem helt fra bunden. Vi kan levere det hele lige fra den opsætning af tekst sider og landingssider.

On-page SEO

On-page SEO

Til såvel webshoppen som de enkelte kategorier, produkter og andre sider på din webshop, foretager vi en gennemgribende on page søgemaskineoptimering (SEO). Vi sørger også for, at alle sider har både title og meta description og bruger Alt-tag i billederne.

Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering

Når alt er opsat, tester vi alt det tekniske og sikrer os, at det er i orden og fungerer som det skal. Vi tester også hastigheden på både hele hjemmesiden og de enkelte sider og optimerer din hjemmeside-løsning, så den altid giver de hurtigst mulige svartider.

Design optimering / Splittest

Design optimering / Splittest

Vi ser også nærmere på selve kundeoplevelsen på din hjemmeside og foretager splittest på de vigtigste landingssider.

Løbende udvikling

Løbende udvikling

Når først alt er oppe at køre, kan du tegne abonnement på løbende support og vedligeholdelse af din hjemmeside. Hvordan timerne i abonnementet bliver brugt, bestemmer du! Vi kan både tjekke SEO, udvikle nye sektioner i shoppen og udvikle content marketing.

  • “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

    “Det er mit indtryk, at Kasper behersker alle de gængse webteknologier indenfor html, css og javascript frameworks og teknikker. Vi bruger stadig Eagle Media og kommer til at gøre det lang tid endnu. Kan varmt anbefale dem til webudvikling.”

Hjemmesider - fra idé til succes

Eagle Media har leveret rigtigt mange succesfulde hjemmesider

ny wordpress hjemmeside

Skal I have en ny professionel hjemmeside?

Uanset om jeres gamle hjemmeside trænger til en opfriskning eller jeres firma skal have sin første hjemmeside, kan vi hjælpe jer. Vi kan skabe en mobilvenlig hjemmeside i et moderne design, der aktivt kan skaffe jer nye kunder, fastholde de eksisterende.


En ny hjemmeside kan synes som en stor mundfuld, hvis jeres forretningsområde ligger langt fra de digitale medier og formidling. Men heldigvis kan I trygt overlade alt det tekniske til os og koncentrere jer om jeres forretning, mens vi bygger jeres nye hjemmeside til jer.


Vi er et udvikling hus, det vil siger at vi ikke kun tilpasser skabeloner og installere nogle plugins, vi kan også lave skabeloner fra bunden for at have fokus på hastighed eller tilpasse tema i en større grad og lave plugins som er specilt lave til jeres behov.

Ærlig og pålidelig rådgivning

Netop fordi vi kender praktisk talt alle de webshop-løsninger, der findes på markedet, kan vi give dig en ærlig og erfaringsbaseret rådgivning. Det gælder, uanset om du ikke har valgt en webshop-løsning endnu eller måske allerede har bygget en webshop på en af de mange webshop-løsninger, der findes på markedet.
ny laravel hjemmeside
ny hjemmeside

Vi har overblikket, så I kommer sikkert i mål

For at gøre det så let for jer som muligt, tager vi allerede styringen med opbygningen af den nye hjemmeside fra starten. Vi starter med et møde, hvor vi guider jer igennem alle de svære valg mht. design, opbygning og hvilket indhold, der skal være på hjemmesiden.


Har I brug for at få skrevet tekster og udviklet indhold til siden, kan vi også levere det sammen med eventuelle foto- og videooptagelser, der skal bruges til siden. Når alt indholdet er klar, tager vi os af opsætningen af siderne og sørger for, at både teknik og indhold er optimeret.


Vi sørger for at siderne får de bedste placeringer på Google og de andre søgemaskiner. Selv efter siden er gået i luften, kan vi fortsætte med at drive og vedligeholde hjemmesiden, samt udvikle nyt indhold, når der er behov for det.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück