Skal I have ny hjemmeside? Det klarer vi!

Wordpress kodeUanset om jeres gamle hjemmeside trænger til en opfriskning eller jeres firma skal have sin første hjemmeside, kan vi hjælpe jer. Vi kan skabe en mobilvenlig hjemmeside i et moderne design, der aktivt kan skaffe jer nye kunder, fastholde de eksisterende, gøre jer mere kendt og tiltrække nye medarbejdere til jeres virksomhed.

En ny hjemmeside kan synes som en stor mundfuld, hvis jeres forretningsområde ligger langt fra de digitale medier og formidling. Men heldigvis kan I trygt overlade alt det tekniske til os og koncentrere jer om jeres forretning, mens vi bygger jeres nye hjemmeside til jer.

Vi tager styringen, så I kommer sikkert i mål

For at gøre det så let for jer som muligt, tager vi allerede styringen med opbygningen af den nye hjemmeside fra starten. Vi starter med et møde, hvor vi guider jer igennem alle de svære valg mht. design, opbygning og hvilket indhold, der skal være på hjemmesiden.

Derefter kommer vi tilbage med et designforslag til hjemmesiden og kan så gå i gang med at bygge den, så snart I har godkendt designoplægget. Har I brug for at få skrevet tekster og udviklet indhold til siden, kan vi også levere det sammen med eventuelle foto- og videooptagelser, der skal bruges til siden.

Når alt indholdet er klar, tager vi os af opsætningen af siderne og sørger for, at både teknik og indhold er optimeret, så siderne får de bedste placeringer på Google og de andre søgemaskiner.

Selv efter siden er gået i luften, kan vi fortsætte med at drive, sikkerhedskopiere og vedligeholde den, samt udvikle nyt indhold, når der er behov for det.

Vi bygger jeres nye hjemmeside på verdens mest udbredte system

I kan naturligvis altid selv ændre på hjemmesiden og tilføje nyt indhold. For hjemmesiden er nem at bruge – både for jeres brugere og for jer selv. Kan I finde ud af at bruge et tekstbehandlingsprogram, kan I også redigere i eksisterende eller udgive nye sider på jeres hjemmeside.

Vi bygger alle vores hjemmesider på WordPress, der er verdens mest udbredte administrationssystem til hjemmesider. Det anvendes på lidt over en femtedel af alle hjemmesider på nettet. Det er jeres garanti for, at I får et system, der både er sikkert og nemt at finde ud af.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.