Responsivt design fremtidssikrer jeres webshop og hjemmeside

I dag foretages hovedparten af alle søgninger på nettet fra en mobil eller tablet. Derfor er det vigtigt, at både jeres webshop og hjemmeside er optimeret til visning på både mobil, tablet og computer. Den mest optimale løsning hedder responsivt design – og sider hvor det er på plads fremhæves af Google i de mobile søgeresultater.

Det betyder også, at hvis jeres nuværende webshop eller hjemmeside ikke er responsiv, er det noget I skal se at få gjort noget ved. For kommer kunderne ind via mobilen til en side, der ikke tilpasser sig den lille skærmstørrelse, finder de hurtigt en af konkurrenternes sider i stedet.

Responsivt design er standard hos os

Hos Eagle Media behøver I ikke at bede om at få et responsivt design. Det koster heller ikke ekstra. For vi ved, hvor vigtigt det er, at jeres hjemmeside tilpasser sig automatisk til den enhed, den bliver læst på – så derfor er det standard i alt, hvad vi udvikler.

Skal jeres eksisterende hjemmeside have nyt design eller skal vi bygge en helt ny hjemmeside til jer, kommer der ingen ekstraregninger for responsivt design, ligesom I ikke får løsning, der ikke skaber såkaldt teknisk duplicate content, som giver straf hos Google.

Hvordan fungerer responsivt design?

Med responsivt design tilpasses designet automatisk alt efter hvilken skærmbredde, siden vises på. Hvis du læser denne side på en almindelig computer, så prøv en gang at gøre browservinduet smallere og se hvad der sker. Alt efter hvor smalt du gør vinduet, skifter siden udseende, så den altid tager sig bedst muligt ud. Designet tilpasser sig automatisk – deraf navnet responsivt design.

Ændringerne opfatter også størrelsen på knapper, billeder og f.eks. jeres logo. Derved er billeder og logo altid nemme at se på mobilen og knapperne lige så lette at ramme, når du klikker på dem med fingeren på mobilen, som når du klikker med musen på en computer.

Er du i tvivl om jeres eksisterende hjemmeside er mobilvenlig, så prøv at gøre det samme med den og se, hvad der sker!

Skal I have responsivt design?

Skal vi gøre jeres nuværende hjemmeside mobilvenlig eller vil du være sikker på, at jeres nye hjemmeside lever op til tidens krav om et mobilvenligt design? Så kontakt os i dag via kontaktformularen, mail eller telefon.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.