Vi rådgiver jer hele vejen fra ide til virkelighed

MødeDet kan være svært at finde rundt i de mange muligheder for at promovere og sælge jeres firma og dets tjenester og produkter på nettet. Samtidig kan det være endnu sværere at finde ud af, hvad det er der mangler, for at kunne få det forventede udbytte af jeres online tilstedeværelse.

Internettet giver jeres firma masser af muligheder for at markedsføre jer og sælge jeres produkter online – og hver dag kommer der endnu flere muligheder til. Så der er ikke noget at sige til, at det kan være svært at følge med, hvis I ikke beskæftiger jer professionelt med online salg og markedsføring.

Hos Eagle Media kan vi rådgive og hjælpe jer hele vejen fra den første ide om en ny hjemmeside eller en webshop og til løsningen er online på nettet – ja, faktisk kan vi også hjælpe jer med drift, vedligeholdelse og sikring af jeres online løsning, når først den er i luften.

Hjemmeside rådgivning

Skal I have opdateret jeres eksisterende eller have udviklet en helt ny hjemmeside fra bunden, kan vi rådgive jer om alt lige fra valget af CMS-system over design og til udviklingen af strategi og den praktiske produktion af indholdet på siden. Vi kan også lægge en strategi for jeres SEO- og AdWords-arbejde, ligesom vi kan være de praktiske hænder og fødder, der fører strategien ud i livet.

Uanset om vi snakker webshop eller hjemmeside, hjælper vi jer med at forstå de muligheder, jeres firma har på nettet, ligesom vi hjælper jer gennem alle de svære valg, der skal foretages på vejen fra ideen opstår og til løsningen er online.

Så kontakt os allerede i dag og fortæl mere om jeres ide. Jo før vi kommer med ind i processen, jo bedre kan vi rådgive jer og jo bedre resultat får I af jeres investering.

Webshop rådgivning

Har I allerede en eksisterende webshop, men synes ikke I har den mest optimale løsning eller har I besluttet jer for, at begynde at sælge jeres produkter og tjenester online, kan vi rådgive jer om alt lige fra det svære valg af, hvilken platform webshoppen skal bygges på, over designet og til udformningen af marketing-, produkt og kategoritekster. Vi kan også tage hånd om at overføre både varer, kunder og ordrehistorik fra jeres eksisterende webshop og til den nye løsning.

Iværksætter-rådgivning

Hvis du er iværksætter og har en idéen, kan vi hjælpe dig godt igang med din ide, derudover har de fleste kommuner rådgiver og forskellige tilbud til dig som afhænger af hvilken kommune du bor i.

Hvis du bor i Aalborg har du mulighed for at snakke med en rådgiver omkring din ide og de spørger ind til vigtige ting i din forretning. Derudover har de også en ordning hvor du betaler et symbolsk beløb og så får du nogle timer til rådgivning, som du eksempel kan bruge hos os, du kan læse mere om hvad Aalborg tilbyder på deres hjemmeside under under business.

Har du brug for hjælp?

Hos Eagle Media er høj kvalitet og god kundeservice meget vigtigt, og vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål eller sikre dig en professionel webløsning, der er skræddersyet til dit behov.

Har du brug for en solid hjemmeside- eller webshopløsning fra et digitalt webbureau, er Eagle Media altså det rette valg. Kontakt os på [email protected] eller telefonnummer +45 2812 2806 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.