Nyt webdesign?
Det klarer vi

Ordentligt webdesign er nøglen til den gode brugeroplevelse. Med Eagle Media som samarbejdspartner, er I sikker på, at I får et webdesign, der både lever op til jeres krav og giver den bedste brugeroplevelse for jeres kunder.

Alle vores webdesigns er selvfølgelig responsive, og kompatible med alle skærm størrelser, browsere og enheder.

Responsivt design - det nye sort

Alle hjemmesider og webshops skal være responsive

Responsivt webdesign er et must

I dag foregår langt de fleste søgninger og webshop køb fra mobiltelefonen – og derfor er det et krav til alt webdesign, at det er optimeret til at blive læst og vist på mobiltelefonen, uden at det ødelægger siden og dermed brugeren eller kundens oplevelse. Hvilket desværre stadig er et stort problem. Såvel nye hjemmesider, som gamle.
Løsningen hedder responsivt webdesign, der automatisk tilpasser sig til den enhed, siden bliver vist på. Det responsive design er standard for alle de webdesigns, vi leverer hos Eagle Media.

Webdesign skal vise, hvem I er

Samtidig er det vigtigt, at jeres webdesign viser, hvem I er således at jeres kunder f.eks. kan genkende jer fra jeres fysiske løsninger, som de i forvejen kender jeg på. Det kan for eksempel være facadeskilte, produktblade, brevpapir, fakturaer og visitkort.
Ved at holde en ensartet grafisk profil på tværs af alle de medier, som anvendes i kommunikationen med jeres kunder og til jeres markedsføring, sikrer I, at jeres kunder og potentielle kundeemner altid nemt kan genkende jer.
Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres eksisterende design og webdesign. Derved kan et nyt webdesign implementere dette som det er i dag eller tage de vigtigste elementer herfra og skabe et mere unikt udtryk til jeres webshop eller hjemmeside. Har I ikke et design i dag, kan vi også skabe det sammen med jer, så I får en online tilstedeværelse på nettet, der giver et godt, visuelt indtryk af, hvem I er og hvad I står for.

Ærlig og pålidelig rådgivning

Netop fordi vi kender praktisk talt alle de webshop-løsninger, der findes på markedet, kan vi give dig en ærlig og erfaringsbaseret rådgivning. Det gælder, uanset om du ikke har valgt en webshop-løsning endnu eller måske allerede har bygget en webshop på en af de mange webshop-løsninger, der findes på markedet.

Brugervenligt og intuitivt webdesign -
holder de besøgende hos jer

Kan jeres besøgende ikke finde rundt på eller finde ud af funktionerne på jeres webshop eller hjemmeside, finder de hurtigt hen til en af jeres konkurrenters sider i søgeresultaterne. Derfor er det vigtigt, at opbygningen og navigationen altid er brugervenlig og intuitiv!

Amerikanske brugervenlighedsundersøgelser viser, at de besøgende maksimalt bruger 8 sekunder på at bestemme sig til, om de bliver på en webside eller går tilbage til søgeresultaterne igen.

Derfor skal jeres webshop eller hjemmeside have et brugervenligt og intuitivt design, der er nemt at få overblik over og let at finde rundt på. Faktisk bør den være så intuitiv for de besøgende, at de overhovedet ikke skal tænke over, hvordan siden fungerer.

Faktisk er der intet, der bør give dem grund til at begynde at tænke – hverken når det kommer til indhold, navigation eller design. For er der bare det mindste i vejen, fordufter de besøgende hurtigt igen!

Det skader både jeres omsætning og jeres placering i søgeresultaterne. For Google måler på, hvor længe folk bliver på siden – og kommer de hurtigt tilbage til Google igen, må jeres side jo ikke har givet dem svar på det, de søgte om. Så derfor skal den ikke ranke nær så højt på det pågældende søgeord længere!

Brugervenligt og intuitivt webdesign er standard hos os

Vælger du Eagle Media som samarbejdspartner, når jeres eksisterende webshop eller hjemmeside skal have nyt design, eller I skal have bygget en helt ny online tilstedeværelse, behøver du ikke spekulere over hverken brugervenlighed eller intuition.

For hos Eagle Media ved vi, hvor vigtig brugervenlighed er for konverteringsraten i jeres webshop og udbyttet af jeres online markedsføring på jeres hjemmeside. Vi er specialister i at udvikle brugervenlige og intuitive webdesigns, der er til at finde ud af og aktivt hjælper den besøgende videre til andre sider på jeres site, så I kan fastholde de besøgende længst muligt på siden.

Så vil I være sikker på at få et brugervenligt og intuitivt webdesign, så kontakt os i dag enten via formularen her på siden eller pr. mail eller telefon.

Alt starter med et møde

Du er kun ét klik væk fra en god beslutning!


..eller send os en mail
Bliv ringet op Kasper Stück